ContactWinkelNieuws

Rico

Terug
€ 12,50
Niet op voorraad in Boxmeer

Dit boek is (tijdelijk) niet leverbaar

Beschrijving

Schrijver Leon Verdonschot volgde de wereldkampioen kickboksen een jaar lang intensief. Tijdens trainingen, in voorbereiding naar wedstrijden, tijdens presentaties en workshops, thuis en in zijn vrije tijd. Hij sprak vele (jeugd)vrienden, familieleden, trainers, medesporters.

Het resultaat is RICO: niet alleen een meeslepend en filmisch geschreven verhaal op de huid van de beste kickbokser ter wereld, maar ook een onthullend inkijk in het persoonlijke leven van Verhoeven. Voor het eerst vertelt hij (en zijn intimi) het verhaal van zijn getroebleerde jeugd. Zijn verstoorde relatie met zijn moeder, en de rol van zijn vader, die hem de eerste jaren trainde maar uiteindelijk buiten Verhoevens sportieve team belandde. Het legde de basis voor een zeer gecompliceerde band, die onlangs tragisch eindigde met het overlijden van Verhoevens vader.
RICO is niet alleen een verhaal over sportieve wilskracht en discipline, maar ook een ontroerend verslag van een andere strijd: die om los te komen van je verleden.

Detail product

Verschijningsdatum: 20-12-2017
Uitgever: Voetbal Inside
Isbn: 9789048840410
Uitvoering: Ingenaaid boek
Gewicht: 367 gr
Hoogte: 211 mm
Breedte: 136 mm
Dikte: 24 mm
Aantal pagina's : 256
Taal: Nederlands