ContactWinkel

Verfijn deze resultaten
Onderwerp
Eten en drinken
Uitgevers :
BIS Publishers BV
Verschijningsdatum :
Ouder dan 4 jaar 2015 2016
Ongeveer 6 zoekresultaten voor: BIS Publishers BV BIS Publishers BV + Culinair

Alle titels Zoeken in deze resultaten

how to create a mind-blowing food experience
Door Jasper Udink ten Cate...
| Gebonden boek
€ 19,95
This book is a visual feast packed with ideas for things you can do in and around your own home. Your dinner party will never be the same... This book is not so much about cooking and recipes, but mor... Meer
Op werkdagen voor 17.45 uur besteld: morgen kosteloos in de winkel afhalen of voor €3,95 thuisbezorgd.
maak van je diner een spectaculaire beleving!
Door Jasper Udink ten Cate...
| Gebonden boek
€ 19,95
Laat je meenemen in de wondere wereld van Creative Chef en ontdek jouw ultieme eetbelevenis. Hoe kan je een diner met behulp van presentatie, verhalen, geur, muziek, associaties, persoonlijkheid, ingr... Meer
Op werkdagen voor 17.45 uur besteld: morgen kosteloos in de winkel afhalen of voor €3,95 thuisbezorgd.
Door Yvette van Boven...
| Ingenaaid boek
€ 17,95
Op werkdagen voor 17.45 uur besteld: morgen kosteloos in de winkel afhalen of voor €3,95 thuisbezorgd.
about our absurd ways with food
Door Marijke Timmerman...
| Ingenaaid boek
€ 17,00
In dit rijk geïllustreerde boek kijkt ontwerper en auteur Marijke Timmerman naar hoe wij omgaan met voedsel en eten. Ze doet dat op een manier die kenmerkend is voor creatieve ontwerpers: visueel, va... Meer
Op werkdagen voor 17.45 uur besteld: morgen kosteloos in de winkel afhalen of voor €3,95 thuisbezorgd.
Door Koert van Mensvoort & Hendrik-Jan G...
| Gebonden boek
€ 24,00
Niet beschikbaar
Using the format of the cookbook as a storytelling medium, the In Vitro Meat Cookbook is a visually stunning exploration of the new "food cultures" lab-grown meat might create. This book approaches la... Meer
Dit artikel is niet (meer) leverbaar.
Gebonden boek
€ 24,00
Niet beschikbaar
hallo vleeseters, hallo vegetariërs! Tijd om het over de toekomst van ons vlees te hebben. Nu de wereldbevolking groeit naar 9 miljard mensen in 2050, wordt het onhoudbaar vlees te blijven produceren... Meer
Dit artikel is niet (meer) leverbaar.

Hoe zoek ik een boek?

- Let op de spelling!

- Gebruik zo min mogelijk zoekwoorden.

- Gebruik zoveel mogelijk unieke woorden.

- Geen punten, komma's of streepjes

- Specifiek boek? Zoek dan op isbn-nummer. Dit nummer is uniek en begint meestal met 978. Haal alle streepjes en spaties weg.