ContactWinkel

Verfijn deze resultaten
Onderwerp
Culinair
Verschijningsdatum :
Ouder dan 4 jaar 2015 2016
Ongeveer 533 zoekresultaten voor: + Culinair + Datum criteria + Datum criteria

Alle titels Zoeken in deze resultaten

Rutger bakt van A tot Z
Door Rutger van den Broek...
| Gebonden boek
€ 31,99
Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leert Rutger van den Broek je stap voor stap alle belangrijke basisbaktechnieken: van amandelspijs en bladerdeeg tot Italiaanse meringue en cit... Meer
Thuisbezorging: op werkdagen voor 17.45 uur besteld, binnen 1-2 dagen thuisbezorgd.
kwaliteitskoffie uit eigen keuken
Door Sander Schat & Ronald Buitenhuis &...
| Gebonden boek
€ 25,00
Ontdek zelf de geheimen van de perfecte espresso, cappuccino en cafetièrekoffie!In snel tempo is er in Nederland - in navolging van Engeland en Scandinavië - een nieuwe koffiecultuur aan het ontstaa... Meer
Op werkdagen voor 17.45 uur besteld: morgen kosteloos in de winkel afhalen of voor €3,95 thuisbezorgd.
Door L. Floodgate & S. Pask & Henni...
| Gebonden boek
€ 9,99
Een boek vol verrukkelijke chocoladegerechten met 500 recepten die duidelijk beschreven en makkelijk te maken zijn. Dit boek geeft u alle informatie die u nodig hebt over technieken, keukengerei, ingr... Meer
Op werkdagen voor 17.45 uur besteld: morgen kosteloos in de winkel afhalen of voor €3,95 thuisbezorgd.
Gebonden boek
€ 5,99
Heerlijke geuren, volle smaken, prachtige kleuren: curry's zijn een genot voor alle zintuigen en de combinatiemogelijkheden van de ingrediënten zijn haast ontelbaar. Dan is het niet vreemd dat curry'... Meer
Op werkdagen voor 17.45 uur besteld: morgen kosteloos in de winkel afhalen of voor €3,95 thuisbezorgd.
recepten uit Zuid-Frankrijk
Door Nina Parker & Jacqueline IJsselsti...
| Gebonden boek
€ 14,95
Dit boek is (tijdelijk) niet leverbaar
zelf fermenteren eenvoudig, lekker en gezond
Door Christian Weij...
| Ingenaaid boek
€ 27,50
"Fermenteren is een opvallende trend. We zien topchefs als Jonnie Boer heel erg in de weer met fermenteren." Hans Steenbergen, Foodtrendwatcher of the year. Fermenteren is het functioneel laten rotten... Meer
Op werkdagen voor 17.45 uur besteld: morgen kosteloos in de winkel afhalen of voor €3,95 thuisbezorgd.
Door Fuchsia Dunlop & Caroline Clark...
| Ingenaaid boek
€ 19,99
'Dit is een boek om nog jaren uit te koken: verrukkelijk, sprankelend en prachtig geschreven.' - Vrij Nederland'Fuchsia Dunlop heeft een zeldzame gave om haar encyclopedische kennis van de Chinese keu... Meer
Op werkdagen voor 17.45 uur besteld: morgen kosteloos in de winkel afhalen of voor €3,95 thuisbezorgd.
Door Maori Murota & Aniek Njiokiktjien...
| Gebonden boek
€ 25,95
Tokyo, de mystieke Japanse hoofdstad, kent een schat aan fantastische eettentjes, sushibars en street- food. Wie Tokyo zegt, zegt lekker eten.De in Japan geboren en getogen Maori Murota neemt je mee e... Meer
Op werkdagen voor 17.45 uur besteld: morgen kosteloos in de winkel afhalen of voor €3,95 thuisbezorgd.
Door David Frenkiel & Luise Vindahl &am...
| Gebonden boek
€ 25,99
Via hun populaire foodblog 'Green Kitchen Stories' inspireren David Frenkielen Luise Vindahl al jarenlang een enorme groep mensen met hun prachtig gefotografeerde vegetarische recepten. De Zweedse Dav... Meer
Thuisbezorging: op werkdagen voor 17.45 uur besteld, binnen 1-2 dagen thuisbezorgd.
koken met kruiden- en specerijmixen zonder zout
Door Michel Hanssen & Bart Nijs...
| Gebonden boek
€ 24,95
Tover met kruiden en specerijen. Voeg op het juiste moment een mooi kruidenmengsel toe en je tilt je gerecht op en verandert het van iets alledaags in iets onvergetelijks. Puur natuur en zo barstensvo... Meer
Thuisbezorging: op werkdagen voor 17.45 uur besteld, binnen 1-2 dagen thuisbezorgd.

Hoe zoek ik een boek?

- Let op de spelling!

- Gebruik zo min mogelijk zoekwoorden.

- Gebruik zoveel mogelijk unieke woorden.

- Geen punten, komma's of streepjes

- Specifiek boek? Zoek dan op isbn-nummer. Dit nummer is uniek en begint meestal met 978. Haal alle streepjes en spaties weg.