Geen koopavond op Goede Vrijdag. Geopend van 9:30 tot 18.00 uur.

Zes seizoenen graan


Nederlands | 14-10-2022 | 368 pagina's

9789000383740

Hardback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 39,99

  In winkelwagentje
 Van Dinter boeken

   Leverbaar bij onze leverancier




Tekst achterflap

‘Het is onmogelijk om dit boek te lezen zonder naar de keuken te willen rennen.’ Nigella Lawson

Ontdek hoe heerlijk granen zijn!

Met Zes seizoenen graan zal Joshua McFadden onze kijk op koken met granen als gerst, bruine rijst, boekweit, maïs, gierst, haver, quinoa, rogge, tarwe en wilde rijst definitief veranderen. Net zoals zijn eerste boek, de James Beard Award-winnende bestseller Zes seizoenen, dat heeft gedaan met de manier waarop we koken met groenten.

Naast een uitgebreid overzicht van hoe je de verschillende graansoorten het beste kunt voorbereiden, koken, bewaren, biedt het boek recepten voor de lekkerste en gezondste gerechten met granen. Van havermout- en granolakoekjes tot volledige maaltijden. Grotendeels vegetarisch en glutenvrij.

Natuurlijk is er ook weer aandacht voor de variaties behorend bij de zes seizoenen, want koken volgens de seizoenen is McFadens handelsmerk: van lente naar de vroege zomer, via midzomer naar de late zomer, en dan naar herfst en winter. Het resultaat is 200 heerlijke, verrassende en gezonde recepten voor onder meer salades, soepen, pasta’s, pizza’s, bowls, brood en zelfs desserts.

‘Joshua McFadden en zijn co-auteur Martha Holmberg schrijven met autoriteit, helderheid en passie: het is onmogelijk om dit boek te lezen zonder naar de keuken te willen rennen…[McFaddens] gevoel voor smaak en de balans van texturen is onfeilbaar: met hem weet je dat je diner fantastisch wordt. Zijn recepten zijn voedzaam en toch elegant, inventief, maar nooit gekunsteld.’ Nigella Lawson

Joshua McFadden is eigenaar en chef van Ava Gene’s, een geliefde trattoria in Portland, Oregon. Hij werkte jarenlang bij toprestaurants in San Francisco en in New York. Daarnaast heeft hij als boer gewerkt en is hij volledig ingesteld op koken naar de seizoenen.

Biografie

Joshua McFadden is eigenaar en chef van Ava Gene’s, een geliefde trattoria in Portland, Oregon. Hij werkte jarenlang bij toprestaurants in San Francisco en in New York. Daarnaast heeft hij als boer gewerkt en is hij volledig ingesteld op koken naar de seizoenen.

Details

EAN (ISBN) :9789000383740
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatiedatum :  14-10-2022
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :265 mm
Breedte :198 mm
Dikte :38 mm
Gewicht :1558 gr
Voorraad :Leverbaar bij onze leverancier
Bladzijden :368
Trefwoorden :  200 recepten;bruine rijst;gerst;gierst;glutenvrij;graan;granola;haver;mais;quinoa;rogge;seizoenen;tarwe;vegetarisch;wilde rijst