Uw eigen Boxmeerse boekhandel op internet    -    Tijdelijk geen verzendkosten vanaf €20,-
EAN:  9789026351297
Publicatiedatum:   01-07-2020
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:   Nederlands
Hoogte:  136 mm
Breedte:  215 mm
Dikte:  41 mm
Gewicht:  616 gr
Bladzijden:  480

  Direct leverbaar uit ons (digitaal) magazijn

In Perfecte prooi van Helen Fields, het vervolg op Perfecte resten, gaan inspecteurs Luc Callanach en Ava Turner achter een moordenaar aan die zijn slachtoffers uitzoekt op basis van hun onschuld.

Helen Fields studeerde rechten en werkte daarna meer dan tien jaar als advocaat in Londen. Tegenwoordig runt ze samen met haar echtgenoot een filmproductiemaatschappij in Los Angeles, waar ze als scenarioschrijver en producer werkzaam is. Ze voelt zich het meest thuis in Schotland, waar de serie zich afspeelt. Fields vindt het heerlijk om thrillers te schrijven, ook vanwege haar ervaring als strafrechtadvocaat. Haar favoriete personage is Ava Turner.

Perfecte prooi van Helen Fields is na Perfecte resten het tweede deel in de serie met inspecteurs Luc Callanach en Ava Turner in de hoofdrol. Voor de fans van de Helen Grace-serie van M.J. Arlidge.

Tijdens een rockfestival valt een medewerker van een liefdadigheidsinstelling midden in het publiek dood neer. Zijn buik is met één haal opengesneden. Niemand heeft de moordenaar gezien. Een week later wordt in een vuilcontainer het lichaam van een basisschoollerares aangetroffen. Ze is gewurgd met haar eigen sjaal. Inspecteurs Ava Turner en Luc Callanach hebben geen aanknopingspunten en kunnen geen motieven vaststellen. Ze tasten in het duister, totdat blijkt dat de slachtoffers op diverse gebouwen in de stad met graffiti worden beschreven. Dan ontdekken ze dat de boodschappen geschreven zijn voordat de mensen vermoord werden en begrijpen ze dat de moordenaar zijn volgende slachtoffer zo aankondigt. Hoe onschuldiger de prooi, hoe beter…

Perfecte prooi van Helen Fields is een must-read voor lezers die houden van duister, dodelijk, griezelig en aangrijpend.

‘Met Perfecte resten heeft Fields al een prachtige thriller geschreven. Perfecte prooi is zo mogelijk nóg beter.’ – Scotland Correspondent

  EAN: 9789026351297
  Auteur: 
  Uitgever: Ambo/Anthos B.V.
  Publicatiedatum:   01-07-2020
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 136 mm
  Breedte: 215 mm
  Dikte: 41 mm
  Gewicht: 616 gr
  Voorraad: Op werkdagen besteld: morgen afhalen of bezorgd
  Bladzijden: 480