De webwinkel van Van Dinter boeken in Boxmeer

Burgers


Nederlands | 31-03-2020 | 160 pagina's

9789038808444

Hardback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 20,99

  In winkelwagentje
 Van Dinter boeken

   Leverbaar bij onze leverancier




Tekst achterflap

Genieten van de beste hamburgers die je ooit gegeten hebt? Dat is waar Burgers voor staat. Laurentz Craane geeft in dit stijlvolle burgerkookboek zestig van zijn beste burgerrecepten (vis, vlees en vega) prijs voor zowel de beginnende kok die wil leren, als voor de ervaren kok die graag uitgedaagd wil worden en álles zelf wil maken. Alle type burgers komen aan bod: smokey pork burger, thai fishcurry burger of de gefrituurde risottoburger met rode biet.
Maar ook bijgerechten en smaakmakers, zoals zelfgemaakte chipotle en roasted aioli. De verrassende cocktailmixen van Gerbrand Kruijssen sluiten perfect aan op de smaakbeleving van de burgers. De smaken en technieken van burgers komen terug in de cocktails.

Biografie

Laurentz Craane is chefkok en burgerspecialist bij Iveau Burgers & Wijnbar in Arnhem. Hij is drievoudig winnaar van de Beste burger van Nederland. De perfecte hamburger, die maak je niet zomaar. Laurentz denkt over ieder element van zijn burger na en perfectioneert elk detail. En dat proef je in elke burger die hij zijn gasten voorzet.



Gerbrand Kruijssen leerde onder meer cocktailshaken bij Cocktail King. Door zijn jarenlange ervaring in de horeca ontwikkelt Gerbrand tegenwoordig zelf cocktailrecepten. Dit doet hij onder andere voor Wenneker Distilleries.

Details

EAN (ISBN) :9789038808444
Auteur: 
Uitgever :Singel Uitgeverijen
Publicatiedatum :  31-03-2020
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :217 mm
Breedte :177 mm
Dikte :20 mm
Gewicht :601 gr
Voorraad :Leverbaar bij onze leverancier
Bladzijden :160