EAN:  9789045353319
Publicatiedatum:   22-02-2019
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands

  In ons centraal magazijn

Of je nu een beginnende of doorgewinterde yogaliefhebber bent, in dit boek vind je de tips en technieken die je nodig hebt om je lichamelijk en geestelijk snel beter te voelen. Informatie over alle belangrijke houdingen en poses wordt rijk geïllustreerd met duidelijke foto's. Ook komen speciale yoga-instructies voor kinderen, ouderen en zwangere vrouwen aan bod en worden er oefeningen geboden voor lichaamsherstel en pijnbestrijding.

Georg Feuerstein is een belangrijk onderzoeker op het gebied van yoga en is auteur van ruim dertig boeken. Larry Payne is een internationaal bekende yogaleraar en rugspecialist.

In de serie Voor Dummies wordt een vaste lay-out gebruikt waardoor het boek snel te lezen is. De tekst is helder, begrijpelijk en humoristisch. Dit deel is ingedeeld in vijf hoofdstukken. In hoofdstuk één komen de yogabeginselen aan bod. Daarna krijgt de lezer meer inzicht in oefeningen zowel statisch als dynamisch. In hoofdstuk drie wordt stilgestaan bij pre- en postnatale yoga, yoga voor kinderen en voor ouderen. Vervolgens komt meditatie aan bod, en in hoofdstuk vijf tips en redenen om aan yoga te doen. Het lezen wordt vergemakkelijkt door kaders, tips en pictogrammen. In de bijlage zijn andere bronnen van yoga opgenomen, als afsluiting een index. Beide auteurs hebben een rijke ervaring op het gebied van yoga als beoefenaar, leraar, schrijver en onderzoeker. Deze herziene versie is geactualiseerd en aangepast aan de nieuwste inzichten.

  EAN: 9789045353319
  Auteur: 
  Uitgever: BBNC Uitgevers
  Vertaler:  Ingrid Smeets - Margot Olijrhook
  Publicatiedatum:   22-02-2019
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 141 mm
  Breedte: 215 mm
  Dikte: 22 mm
  Gewicht: 501 gr
  Voorraad: In ons centraal magazijn
  Reeks:   Voor Dummies