De webwinkel van Van Dinter boeken in Boxmeer

De bijbel van de Nederlandse keuken


Nederlands | 12-10-2020 | 496 pagina's

9789048847341

Hardback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 33,99

  In winkelwagentje
 Van Dinter boeken

   Leverbaar bij onze leverancier




Korte beschrijving/Annotatie

De Nederlandse foodjournalist schrijft hét Nederlandse kookboek!

Tekst achterflap

Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp.

Biografie

Janneke Vreugdenhil is kookboekauteur en (culinair) journalist voor onder meer het NRC Handelsblad en diverse radio- en televisieprogramma's. Van haar hand zijn sinds 2001 meer dan tien kookboeken verschenen, waaronder Comfort food, I love groente (verkozen tot Lekkerste Vegetarische Kookboek), Altijd Feest en Solo Food - waarmee ze in 2017 internationaal doorbrak.

Details

EAN (ISBN) :9789048847341
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Publicatiedatum :  12-10-2020
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :218 mm
Breedte :162 mm
Dikte :45 mm
Gewicht :1231 gr
Voorraad :Leverbaar bij onze leverancier
Bladzijden :496