Geen koopavond op Goede Vrijdag. Geopend van 9:30 tot 18.00 uur.

BBQ


Nederlands | 25-03-2022 | 160 pagina's

9789048865161

Hardback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 17,99

  In winkelwagentje
 Van Dinter boeken

   Leverbaar bij onze leverancier




Korte beschrijving/Annotatie

De ultieme verzameling bbq recepten in één boek

Tekst achterflap

In Masterclass BBQ laat Julius Jaspers aan de hand van 70 recepten zien dat je op de bbq oneindig kunt variëren. Julius Jaspers weet na het maken vanverschillende bbq boeken precies welke winning recepten samen moeten komen in dit boek. Masterclass BBQ biedt voor ieder wat wils!

Biografie

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder barbecuekookboeken.

Details

EAN (ISBN) :9789048865161
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Publicatiedatum :  25-03-2022
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :227 mm
Breedte :167 mm
Dikte :21 mm
Gewicht :612 gr
Voorraad :Leverbaar bij onze leverancier
Bladzijden :160
Reeks :  Masterclass
Trefwoorden :  bbq;condiment;groente;vega;vis;vlees;vuur;zoet