EAN:  9789082855050
Publicatiedatum:   04-03-2020
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  121

  Te bestellen

Om op jouw gewenste gewicht te komen en te blijven kost al genoeg moeite. Als je dan ook nog een voedselintolerantie of een allergie voor enkele voedingsmiddelen hebt, wordt het je nog veel moeilijker gemaakt. Vaak gooi je dan maar de handdoek in de ring en geef je het op. Het resultaat is dat je je niet goed voelt, omdat je last krijgt van het eten van voor jou ongezonde voeding. Je lichaam reageert hier op door vocht vast te houden, op te zwellen en je komt dus aan in gewicht en in centimeters. Dit hoeft niet zo te zijn. Ook met voedselintoleranties en allergieën is het mogelijk om jouw ideale en gewenste gewicht te bereiken zonder elke dag (letterlijk) op een houtje te moeten bijten. Er valt nog genoeg te genieten en onze dagmenu’s, recepten en gerechten bewijzen dat. Vecht niet alleen en accepteer een voedselintolerantie of allergie niet als definitief einde voor jouw pogingen om weer een gezond en slank lichaam te krijgen. Met dit boek werk je aan jezelf, ga je ervoor en wordt je weer de persoon die je wilt zijn. LC LifeConsultant heeft uitgebreide kennis van voedingsmiddelen maar ook van allergieën en voedselintoleranties. Met behulp van puur koken, anti allergene voeding en alternatieven hebben wij een voedingsplan opgesteld dat bijdraagt aan een gezonde levenswijze en een gezond gewicht. LC LifeConsultant biedt voedingsplannen en recepten waarbij rekening is gehouden met diverse allergieën en intoleranties.

Een compleet programma met oefeningen, weekplan en recepten, specifiek gericht op afvallen voor mensen die te maken hebben met voedselintoleranties en/of allergieën.

Inhoud Introductie - 7 1. Misleidende reclame - 12 2. Wie ben ik? - 18 3. Mijn en jouw fysiek - 24 4. Het mentale gedeelte bij afvallen - 40 5. Invloed van buitenaf - 44 6. Je gezondheid. Wat kun je beter laten staan? - 49 7. Ontdek je voedselintoleranties en allergieën - 63 8. En nu praktisch verder na eliminatie - 71 9. Het draait niet alleen om de voedingsmiddelen - 79 10. Voorbeeld maaltijd weekplan - 86 11. Bewegen - 96 12. Lichaamsoefeningen - 100 13. Recepten - 103 14. Boodschappenlijst - 114 15. Je bent er klaar voor! - 116

Ok, je vindt jezelf te zwaar of te dik. Je bent niet tevreden met je lijf en je wilt hier iets aan doen. Afvallen dus…….. MAAR Alle diëten die ik vind of zie houden geen rekening met mijn voedselintoleranties en/of allergieën Bij het volgen van een dieet lijkt het alsof ik helemaal niet afval Ik voel me slecht na het eten, ook als ik bijna niets eet Ik raak gefrustreerd als er weer nauwelijks iets met mijn gewicht gebeurt Hoe zou het zijn als je eindelijk wél succesvol kunt afvallen, ondanks je voedselintoleranties en/of allergieën? Stel je eens voor dat: - Je eindelijk je ideale of streefgewicht hebt bereikt en dat ook kunt blijven houden. - Je exact weet wat je wel en niet kunt eten om op gewicht te blijven - Je jezelf weer lekker voelt in je lijf - Je geen last meer hebt van vocht vasthouden, rommelende darmen of een slechte huid In het boek ‘Afvallen bij Voedselintoleranties en Allergieën’ gaan we uitgebreid in op voeding en voedingsmiddelen. Wanneer je deze methode volgt, zul je je een stuk beter gaan voelen. Je klachten en lichamelijke ongemakken zullen sterk afnemen. En bijkomend voordeel is dat je er ook van afvalt! Het boek ‘Afvallen met Voedselintoleranties en Allergieën’ is geschreven vanuit eigen ervaring. Mede auteur Maya heeft al jaren last van histamine intolerantie en allergieën. Door zeer uitgebreid eigen onderzoek en bestudering van tal van wetenschappelijke onderzoeken is ze inmiddels zeer kundig op het gebied van voeding, voedselintoleranties en allergieën. Maya weet als geen ander hoe het lichaam kan reageren op verschillende soorten voeding.

  EAN: 9789082855050
  Auteur: 
  Uitgever: Pumbo.nl B.V.
  Publicatiedatum:   04-03-2020
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 140 mm
  Breedte: 208 mm
  Dikte: 11 mm
  Gewicht: 176 gr
  Voorraad: Te bestellen
  Bladzijden: 121
  Trefwoorden:   afvallen;allergie;dieet;gezondheid;recepten;voeding;voedselintolerantie