Geen koopavond op Goede Vrijdag. Geopend van 9:30 tot 18.00 uur.

Smaak


Nederlands | 22-04-2022 | 224 pagina's

9789089898487

Hardback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 39,99

  In winkelwagentje
 Van Dinter boeken

   Leverbaar bij onze leverancier




Tekst achterflap

Met ruime ervaring in zowel de Franse klassieke keuken als internationale keukens heeft Walter Marskamp, chef van restaurant Yerba, een groot gevoel voor smaken ontwikkeld. Het is hem gelukt om met de strenge selectie aan ingrediënten die bij een plantaardige levensstijl horen, toch de volledige smaakbeleving in de gerechten terug te laten komen.

Die smaak verkrijgt Walter door op een zo duurzaam mogelijke manier met de - liefst lokaal geproduceerde - producten om te gaan. Daarbij werkt hij met wat de seizoenen te bieden hebben en maakt hij gebruik van het volledige product. Wanneer je groente de hoofdrol laat spelen, wordt vlees of vis bijna overbodig. Toch kun je, als je wilt, gewoon een stukje vlees of vis toevoegen. Bij de recepten geeft Walter hiervoor suggesties.

Dit boek laat zien hoe spannend, veelzijdig maar vooral ook hoe lekker groente kan zijn.

Slogan/Promotie

Creatieve plantaardige recepten met seizoensproducten

Details

EAN (ISBN) :9789089898487
Auteur: 
Uitgever :Terra - Lannoo, Uitgeverij
Publicatiedatum :  22-04-2022
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :298 mm
Breedte :238 mm
Dikte :24 mm
Gewicht :1162 gr
Voorraad :Leverbaar bij onze leverancier
Bladzijden :224