EAN:  9789400513969
Publicatiedatum:   31-08-2021
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  336

  Leverbaar bij Centraal Boekhuis

Kijk nu toch wat je hebt gedaan.<\em>

Als op een woonboot in Londen het toegetakelde lichaam van een jonge man wordt gevonden, roept dit vragen op over drie verschillende vrouwen. De labiele Laura is, na een one-night stand met het slachtoffer, als laatste gezien bij de boot. Carla, zijn ontroostbare tante, heeft nog maar net iemand anders in haar familie begraven. En Miriam is de nieuwsgierige buurvrouw, zij heeft het lichaam gevonden maar is niet helemaal eerlijk geweest tegen de politie.
Drie vrouwen die elkaar niet kennen, met elk een andere relatie tot de vermoorde jongen. Drie vrouwen die – om verschillende redenen – vol wrok zitten. Die, zich ervan bewust of niet, branden van verlangen om het onrecht dat hen is aangedaan te wreken. En waar het wraak betreft, kunnen ook goede mensen in staat zijn tot vreselijke dingen. Hoe ver zou elk van deze vrouwen gaan voor gerechtigheid? En hoe lang kunnen geheimen blijven smeulen voor ze exploderen?

De nieuwe thriller van de wereldwijde bestsellerauteur Paula Hawkins, die internationaal doorbrak met Het meisje in de trein.

  EAN: 9789400513969
  Auteur: 
  Uitgever: Bruna Uitgevers B.V., A.W.
  Publicatiedatum:   31-08-2021
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 141 mm
  Breedte: 214 mm
  Dikte: 27 mm
  Gewicht: 461 gr
  Voorraad: Leverbaar bij Centraal Boekhuis
  Bladzijden: 336
  Trefwoorden:   engeland;geheimen;thriller;wraak;wrok