Geen koopavond op Goede Vrijdag. Geopend van 9:30 tot 18.00 uur.

Van de vegan bakker


Nederlands | 11-05-2021 | 176 pagina's

9789461432544

Hardback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 22,50

  In winkelwagentje
 Van Dinter boeken

   Leverbaar bij onze leverancier




Tekst achterflap

Brood, gebak, taart, koekjes en meer: meesterbakker Rodolphe Landemaine laat zien hoe je de allerlekkerste broodrecepten en zoete bakklassiekers kan transformeren naar de vegan variant zonder aan smaak in te boeten. Stap voor stap in beeld gebracht met duidelijke uitleg over vervangende ingrediënten kan iedereen met dit bakboek aan de slag. Welke plantaardige vetten zijn geschikt voor welk gebak, hoe maak je zelf de lekkerste plantaardige botervervanger waarmee je perfect bladerdeeg of briochedeeg maakt of de overheerlijkste croissants bakt. Leer meringue en macarons maken van aquafaba. 'Van de vegan bakker' maakt inzichtelijk welke invloed het werken met plantaardige vervangers heeft op het bakproces waardoor je echte vegan baktoppers op tafel zet. Van gistbrood en zuurdesem tot hamburgerbroodjes; van dé Franse klassiekers als madeleines, tartes au citron, millefeuiles en financiers. Maak zelf vegan pavlova, brownies, muffins en cakes. Wat je ook bakt, het resultaat zal iedereen blij verrassen.

Details

EAN (ISBN) :9789461432544
Auteur: 
Uitgever :Good Cook B.V.
Vertaler : Aniek Njiokiktjien
Publicatiedatum :  11-05-2021
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :238 mm
Breedte :192 mm
Dikte :21 mm
Gewicht :704 gr
Voorraad :Leverbaar bij onze leverancier
Bladzijden :176