Nederlands | 11-05-2021 | 101 pagina's
9789462602700
Paperback / softback
Dit boek is geen dieetboek (hoewel je wel zult afvallen als je de tips opvolgt), maar een beknopt boekje dat de geschiedenis van suiker laat zien, en dat uitlegt waarom we almaar dikker en dikker zijn geworden. Er is namelijk een reden waarom overgewicht nu zo’n probleem is, en dat valt terug te leiden tot Amerika in de vorige eeuw. Steeds meer mensen raken ervan overtuigd dat suiker slecht is, maar intussen zit het nog steeds in vrijwel alle voedselproducten en proberen voedselfabrikanten dat te verhullen.
EAN (ISBN) : | 9789462602700 |
Uitgever : | Uitgeverij De Graveinse Abeel |
Publicatiedatum : | 11-05-2021 |
Uitvoering : | Paperback / softback |
Taal : | Nederlands |
Hoogte : | 210 mm |
Breedte : | 145 mm |
Dikte : | 10 mm |
Gewicht : | 156 gr |
Voorraad : | Print-on-demand (mogelijk langere levertijd) |
Bladzijden : | 101 |