Groenten fermenteren

Sam Dewilde-Leentje Speybroeck-Emelie Heller


Nederlands | 23-05-2023 | 96 pagina's

9789492907080

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 27,00

 Van Dinter boeken
   Werkdagen voor 18 uur besteld: volgende dag geleverd




Tekst achterflap

Ontdek in Groenten fermenteren hoe je eenvoudig en veilig seizoensgroenten fermenteert én hoe je deze fermenten gebruikt als smaakmakers in gerechten. Groenten, zout en een pot waarin je die ingrediënten verzamelt: meer heb je niet nodig om aan de slag te gaan met fermenteren. Het boek Groenten fermenteren doet glashelder uit de doeken hoe je groenten fermenteert aan de hand van de droge methode en de natte methode. Heb je de basis onder de knie, dan kun je volop spelen met smaak, kleur en textuur. Zo maak je in elk seizoen je eigen unieke fermenten. Een reeks verrassende recepten toont je vervolgens hoe je deze zelfgemaakte fermenten kunt verwerken. Zo hoeft er nooit een pot onaangeroerd in je koelkast of kelder te blijven staan. Maak de fermentatiekok in je wakker en dompel je onder in een bruisend keukenavontuur!

Details

EAN :9789492907080
Auteur: 
Uitgever :BoekWerkUtrecht
Publicatie datum :  23-05-2023
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :252 mm
Breedte :207 mm
Dikte :15 mm
Gewicht :505 gr
Status :Werkdagen voor 18 uur besteld: volgende dag geleverd
Aantal pagina's :96