East

Meera Sodha


Engels | 30-08-2024 | 304 pagina's

9780241387566

Hardback


€ 35,95

 Van Dinter boeken
   Werkdagen voor 18 uur besteld: volgende dag geleverd




Tekst achterflap

Meera Sodha is the Guardian's 'New Vegan' columnist and author of Fresh India, which won the Observer Food Monthly Best New Cookbook Award 2017. In 2018 she was given The Guild of Food Writers 'Cookery Writing Award' and named the Fortnum & Mason Cookery Writer of the Year for her work in the Guardian. Her first book, Made In India, was a top ten bestseller. Meera Sodha cooks, writes and lives in London with her husband and daughter.

Details

EAN :9780241387566
Auteur: 
Uitgever :Van Ditmar Boeken B.V.
Publicatie datum :  30-08-2024
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Engels
Hoogte :251 mm
Breedte :196 mm
Dikte :29 mm
Gewicht :1143 gr
Status :Werkdagen voor 18 uur besteld: volgende dag geleverd
Aantal pagina's :304