Mastering the Art of French Cooking, Vol.1
Julia Child-Louisette Bertholle-Simone Beck
Engels | 10-09-2024 | 784 pagina's
9780241953396
Hardback
€ 34,95
Van Dinter boeken
Niet in magazijn, wel te bestellen.
Informeer naar levertijd
Informeer naar levertijd
Tekst achterflap
A guide to French cooking, with over 1,000 clear, authentic and delicious recipes for everything from Boeuf Bourguignon to the perfect omelette.
Details
EAN : | 9780241953396 |
Uitgever : | Van Ditmar Boekenimport B.V. |
Publicatie datum : | 10-09-2024 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Engels |
Hoogte : | 240 mm |
Breedte : | 161 mm |
Dikte : | 45 mm |
Gewicht : | 1255 gr |
Status : | Niet in magazijn, wel te bestellen. Informeer naar levertijd |
Aantal pagina's : | 784 |