Mastering the Art of French Cooking, Vol.1
Julia Child-Louisette Bertholle-Simone Beck
Engels | 24-09-2024 | 784 pagina's
9780241956465
Paperback / softback
19,95
Van Dinter boeken
Niet in magazijn, wel te bestellen.
Informeer naar levertijd
Informeer naar levertijd
Zonder kosten afhalen in onze winkel
Gratis parkeren voor de deur
Tekst achterflap
First published in 1961, this book is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi.
Details
| EAN : | 9780241956465 |
| Uitgever : | Van Ditmar Boekenimport B.V. |
| Publicatie datum : | 24-09-2024 |
| Uitvoering : | Paperback / softback |
| Taal/Talen : | Engels |
| Hoogte : | 197 mm |
| Breedte : | 129 mm |
| Dikte : | 37 mm |
| Gewicht : | 537 gr |
| Status : | Niet in magazijn, wel te bestellen. Informeer naar levertijd |
| Aantal pagina's : | 784 |