Mastering the Art of French Cooking, Vol.1
Julia Child-Louisette Bertholle-Simone Beck
Engels | 24-09-2024 | 784 pagina's
9780241956465
Paperback / softback
€ 19,95
Van Dinter boeken
Niet in magazijn, wel te bestellen.
Informeer naar levertijd
Informeer naar levertijd
Tekst achterflap
First published in 1961, this book is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi.
Details
EAN : | 9780241956465 |
Uitgever : | Van Ditmar Boekenimport B.V. |
Publicatie datum : | 24-09-2024 |
Uitvoering : | Paperback / softback |
Taal/Talen : | Engels |
Hoogte : | 197 mm |
Breedte : | 129 mm |
Dikte : | 37 mm |
Gewicht : | 537 gr |
Status : | Niet in magazijn, wel te bestellen. Informeer naar levertijd |
Aantal pagina's : | 784 |