Mastering the Art of French Cooking, Vol.1

Julia Child-Louisette Bertholle-Simone Beck


Engels | 24-09-2024 | 784 pagina's

9780241956465

Paperback / softback


19,95

 Van Dinter boeken
   Niet in magazijn, wel te bestellen.
Informeer naar levertijd

   Zonder kosten afhalen in onze winkel

   Gratis parkeren voor de deur




Tekst achterflap

First published in 1961, this book is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi.

Details

EAN :9780241956465
Auteur: 
Uitgever :Van Ditmar Boekenimport B.V.
Publicatie datum :  24-09-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Engels
Hoogte :197 mm
Breedte :129 mm
Dikte :37 mm
Gewicht :537 gr
Status :Niet in magazijn, wel te bestellen.
Informeer naar levertijd
Aantal pagina's :784