Mastering the Art of French Cooking, Vol.1

Julia Child-Louisette Bertholle-Simone Beck


Engels | 24-09-2024 | 784 pagina's

9780241956465

Paperback / softback


€ 19,95

 Van Dinter boeken
   Niet in magazijn, wel te bestellen.
Informeer naar levertijd




Tekst achterflap

First published in 1961, this book is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi.

Details

EAN :9780241956465
Auteur: 
Uitgever :Van Ditmar Boekenimport B.V.
Publicatie datum :  24-09-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Engels
Hoogte :197 mm
Breedte :129 mm
Dikte :37 mm
Gewicht :537 gr
Status :Niet in magazijn, wel te bestellen.
Informeer naar levertijd
Aantal pagina's :784