Cracknell, H: Escoffier
H L Cracknell-R J Kaufmann-Georges Auguste Escoffier
Engels | 18-06-2024 | 646 pagina's
9780470900277
Hardback
€ 81,95
Van Dinter boeken
Niet in magazijn, wel te bestellen.
Informeer naar levertijd
Informeer naar levertijd
Tekst achterflap
Georges Auguste Escoffier first published "Le Guide Culinaire" in 1903, and continued to expand and update the book himself through its fourth edition in 1921. Nearly a century later, the top reference to classic French cuisine has been revised as an authentic, unabridged translation of the 1921 fourth edition, and includes more than 5,000 narrative recipes.
Details
EAN : | 9780470900277 |
Uitgever : | Van Ditmar Boekenimport B.V. |
Publicatie datum : | 18-06-2024 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Engels |
Hoogte : | 253 mm |
Breedte : | 198 mm |
Dikte : | 50 mm |
Gewicht : | 1994 gr |
Status : | Niet in magazijn, wel te bestellen. Informeer naar levertijd |
Aantal pagina's : | 646 |