Cracknell, H: Escoffier

H L Cracknell-R J Kaufmann-Georges Auguste Escoffier


Engels | 18-06-2024 | 646 pagina's

9780470900277

Hardback


€ 81,95

 Van Dinter boeken
   Niet in magazijn, wel te bestellen.
Informeer naar levertijd




Tekst achterflap

Georges Auguste Escoffier first published "Le Guide Culinaire" in 1903, and continued to expand and update the book himself through its fourth edition in 1921. Nearly a century later, the top reference to classic French cuisine has been revised as an authentic, unabridged translation of the 1921 fourth edition, and includes more than 5,000 narrative recipes.

Details

EAN :9780470900277
Auteur: 
Uitgever :Van Ditmar Boekenimport B.V.
Publicatie datum :  18-06-2024
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Engels
Hoogte :253 mm
Breedte :198 mm
Dikte :50 mm
Gewicht :1994 gr
Status :Niet in magazijn, wel te bestellen.
Informeer naar levertijd
Aantal pagina's :646