Food Chemistry in Small Bites
Patricia B O'Hara
Engels | 02-04-2025 | 260 pagina's
9780520397620
Hardback
€ 101,95
Van Dinter boeken
Niet in magazijn, wel te bestellen.
Informeer naar levertijd
Informeer naar levertijd
Tekst achterflap
"Not only does this excellent account explain authoritatively the connection between chemistry and cooking, it makes a compelling case that the food we eat must change to make a more sustainable world to live in."--Richard Zare, Marguerite Blake Wilbur Professor of Natural Science, Department of Chemistry, Stanford University
"Masterfully demystifies the fundamental chemistry of our lives, turning it into practical kitchen wisdom. A must-read for all science of cooking enthusiasts!"--Pia Sörensen, coauthor of Science and Cooking and Senior Preceptor in Chemical Engineering and Applied Materials, Harvard UniversityDetails
EAN : | 9780520397620 |
Uitgever : | Van Ditmar Boekenimport B.V. |
Publicatie datum : | 02-04-2025 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Engels |
Status : | Niet in magazijn, wel te bestellen. Informeer naar levertijd |
Aantal pagina's : | 260 |