The Essential Scratch and Sniff Guide to Becoming a Wine Expert
Richard Betts
Engels | 22-12-2024 | 22 pagina's
9780544005037
Hardback
29,95
Van Dinter boeken
Niet in magazijn, wel te bestellen.
Informeer naar levertijd
Informeer naar levertijd
Zonder kosten afhalen in onze winkel
Gratis parkeren voor de deur
Tekst achterflap
Richard Betts is one of fewer than two hundred master sommeliers in the world, but he's no wine snob and he hates wine-speak. He helps readers scratch and sniff their way to expertise by introducing the basic components of wine - the fruits, the wood, the earth. Enabling anyone to discover the difference between a Syrah and a Sangiovese.
Details
| EAN : | 9780544005037 |
| Uitgever : | Van Ditmar Boekenimport B.V. |
| Publicatie datum : | 22-12-2024 |
| Uitvoering : | Hardback |
| Taal/Talen : | Engels |
| Hoogte : | 253 mm |
| Breedte : | 203 mm |
| Dikte : | 18 mm |
| Gewicht : | 544 gr |
| Status : | Niet in magazijn, wel te bestellen. Informeer naar levertijd |
| Aantal pagina's : | 22 |