49,95
Van Dinter boeken
Niet in magazijn, wel te bestellen.
Informeer naar levertijd
Informeer naar levertijd
Zonder kosten afhalen in onze winkel
Gratis parkeren voor de deur
Tekst achterflap
The author returns to the countries of Turkey, Lebanon and Morocco in search of new and old recipes and to find out how cooking has evolved since she first introduced readers to these cuisines in the 1960s. In this book, she pays tribute to the different culinary histories and contemporary food of these countries.
Details
| EAN : | 9780718145811 |
| Uitgever : | Van Ditmar Boekenimport B.V. |
| Publicatie datum : | 08-12-2023 |
| Uitvoering : | Hardback |
| Taal/Talen : | Engels |
| Hoogte : | 256 mm |
| Breedte : | 198 mm |
| Dikte : | 36 mm |
| Gewicht : | 1213 gr |
| Status : | Niet in magazijn, wel te bestellen. Informeer naar levertijd |
| Aantal pagina's : | 352 |