Sous Vide Basics
Jay Nutt-Jennifer MacKenzie
Engels | 19-05-2025 | 192 pagina's
9780778805823
Paperback / softback
€ 28,95
Van Dinter boeken
Niet in magazijn, wel te bestellen.
Informeer naar levertijd
Informeer naar levertijd
Tekst achterflap
Entry-level sous vide cookery book which takes its cue from professional chefs to take the guesswork out of slow water bath cooking in vacuum-sealed bags.
Details
| EAN : | 9780778805823 |
| Uitgever : | Van Ditmar Boekenimport B.V. |
| Publicatie datum : | 19-05-2025 |
| Uitvoering : | Paperback / softback |
| Taal/Talen : | Engels |
| Hoogte : | 254 mm |
| Breedte : | 178 mm |
| Dikte : | 15 mm |
| Gewicht : | 408 gr |
| Status : | Niet in magazijn, wel te bestellen. Informeer naar levertijd |
| Aantal pagina's : | 192 |