The Smoked-Foods Cookbook
Lue Park-Ed Park
Engels | 25-03-2025 | 248 pagina's
9780811719995
Paperback / softback
€ 24,95
Van Dinter boeken
Niet in magazijn, wel te bestellen.
Informeer naar levertijd
Informeer naar levertijd
Tekst achterflap
Smoked meats and delicacies can be made at home for surprisingly low cost. Wild game and meats are prepared in a marinade or brine, then set in a smoke cooker to absorb the flavor of hickory, apple wood, mesquite, chestnut, or maple smoke. Included are 150 tasty recipes for beef, pork, venison, chicken, turkey, fish, jerky, sausage, and much more.
Details
EAN : | 9780811719995 |
Uitgever : | Van Ditmar Boekenimport B.V. |
Publicatie datum : | 25-03-2025 |
Uitvoering : | Paperback / softback |
Taal/Talen : | Engels |
Hoogte : | 222 mm |
Breedte : | 152 mm |
Dikte : | 19 mm |
Gewicht : | 408 gr |
Status : | Niet in magazijn, wel te bestellen. Informeer naar levertijd |
Aantal pagina's : | 248 |