The Smoked-Foods Cookbook

Lue Park-Ed Park


Engels | 25-03-2025 | 248 pagina's

9780811719995

Paperback / softback


€ 24,95

 Van Dinter boeken
   Niet in magazijn, wel te bestellen.
Informeer naar levertijd




Tekst achterflap

Smoked meats and delicacies can be made at home for surprisingly low cost. Wild game and meats are prepared in a marinade or brine, then set in a smoke cooker to absorb the flavor of hickory, apple wood, mesquite, chestnut, or maple smoke. Included are 150 tasty recipes for beef, pork, venison, chicken, turkey, fish, jerky, sausage, and much more.

Details

EAN :9780811719995
Auteur: 
Uitgever :Van Ditmar Boekenimport B.V.
Publicatie datum :  25-03-2025
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Engels
Hoogte :222 mm
Breedte :152 mm
Dikte :19 mm
Gewicht :408 gr
Status :Niet in magazijn, wel te bestellen.
Informeer naar levertijd
Aantal pagina's :248