The Art of Plant-Based Cheesemaking, Second Edition
Karen McAthy
Engels | 06-09-2024 | 256 pagina's
9780865719620
Hardback
49,95
Van Dinter boeken
Niet in magazijn, wel te bestellen.
Informeer naar levertijd
Informeer naar levertijd
Zonder kosten afhalen in onze winkel
Gratis parkeren voor de deur
Tekst achterflap
Expanded & updated with over 150 color photos, The Art of Plant-based Cheesemaking, 2nd Edition is the acknowledged bible of vegan cheesemaking bible. Includes 8 new cheesemaking recipes, working with white & blue molds, nut, kefir, legumes, and other culture preparation, rind smoking, and a new section on cooking with vegan cheese.
Details
| EAN : | 9780865719620 |
| Uitgever : | Van Ditmar Boekenimport B.V. |
| Publicatie datum : | 06-09-2024 |
| Uitvoering : | Hardback |
| Taal/Talen : | Engels |
| Hoogte : | 260 mm |
| Breedte : | 212 mm |
| Dikte : | 22 mm |
| Gewicht : | 920 gr |
| Status : | Niet in magazijn, wel te bestellen. Informeer naar levertijd |
| Aantal pagina's : | 256 |