The Art of Plant-Based Cheesemaking, Second Edition
Karen McAthy
Engels | 06-09-2024 | 256 pagina's
9780865719620
Hardback
€ 49,95
Van Dinter boeken
Niet in magazijn, wel te bestellen.
Informeer naar levertijd
Informeer naar levertijd
Tekst achterflap
Expanded & updated with over 150 color photos, The Art of Plant-based Cheesemaking, 2nd Edition is the acknowledged bible of vegan cheesemaking bible. Includes 8 new cheesemaking recipes, working with white & blue molds, nut, kefir, legumes, and other culture preparation, rind smoking, and a new section on cooking with vegan cheese.
Details
EAN : | 9780865719620 |
Uitgever : | Van Ditmar Boekenimport B.V. |
Publicatie datum : | 06-09-2024 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Engels |
Hoogte : | 260 mm |
Breedte : | 212 mm |
Dikte : | 22 mm |
Gewicht : | 920 gr |
Status : | Niet in magazijn, wel te bestellen. Informeer naar levertijd |
Aantal pagina's : | 256 |