The Art of Plant-Based Cheesemaking, Second Edition

Karen McAthy


Engels | 06-09-2024 | 256 pagina's

9780865719620

Hardback


49,95

 Van Dinter boeken
   Niet in magazijn, wel te bestellen.
Informeer naar levertijd

   Zonder kosten afhalen in onze winkel

   Gratis parkeren voor de deur




Tekst achterflap

Expanded & updated with over 150 color photos, The Art of Plant-based Cheesemaking, 2nd Edition is the acknowledged bible of vegan cheesemaking bible. Includes 8 new cheesemaking recipes, working with white & blue molds, nut, kefir, legumes, and other culture preparation, rind smoking, and a new section on cooking with vegan cheese.

Details

EAN :9780865719620
Auteur: 
Uitgever :Van Ditmar Boekenimport B.V.
Publicatie datum :  06-09-2024
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Engels
Hoogte :260 mm
Breedte :212 mm
Dikte :22 mm
Gewicht :920 gr
Status :Niet in magazijn, wel te bestellen.
Informeer naar levertijd
Aantal pagina's :256