The Art of Plant-Based Cheesemaking, Second Edition

Karen McAthy


Engels | 06-09-2024 | 256 pagina's

9780865719620

Hardback


€ 49,95

 Van Dinter boeken
   Niet in magazijn, wel te bestellen.
Informeer naar levertijd




Tekst achterflap

Expanded & updated with over 150 color photos, The Art of Plant-based Cheesemaking, 2nd Edition is the acknowledged bible of vegan cheesemaking bible. Includes 8 new cheesemaking recipes, working with white & blue molds, nut, kefir, legumes, and other culture preparation, rind smoking, and a new section on cooking with vegan cheese.

Details

EAN :9780865719620
Auteur: 
Uitgever :Van Ditmar Boekenimport B.V.
Publicatie datum :  06-09-2024
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Engels
Hoogte :260 mm
Breedte :212 mm
Dikte :22 mm
Gewicht :920 gr
Status :Niet in magazijn, wel te bestellen.
Informeer naar levertijd
Aantal pagina's :256