The Essential New York Times Cookbook
Amanda Hesser
Engels | 09-06-2024 | 1032 pagina's
9781324002277
Hardback
55,95
Van Dinter boeken
Niet in magazijn, wel te bestellen.
Informeer naar levertijd
Informeer naar levertijd
Zonder kosten afhalen in onze winkel
Gratis parkeren voor de deur
Tekst achterflap
The James Beard Award–winning compendium of the paper’s best recipes, revised and updated.
Details
| EAN : | 9781324002277 |
| Uitgever : | Van Ditmar Boekenimport B.V. |
| Publicatie datum : | 09-06-2024 |
| Uitvoering : | Hardback |
| Taal/Talen : | Engels |
| Hoogte : | 263 mm |
| Breedte : | 212 mm |
| Dikte : | 60 mm |
| Gewicht : | 2253 gr |
| Status : | Niet in magazijn, wel te bestellen. Informeer naar levertijd |
| Aantal pagina's : | 1032 |