Gastronomic Judaism as Culinary Midrash
Jonathan D. Brumberg-Kraus
Engels | 09-12-2025 | 220 pagina's
9781498579087
Paperback / softback
55,95
Van Dinter boeken
Niet in magazijn, wel te bestellen.
Informeer naar levertijd
Informeer naar levertijd
Zonder kosten afhalen in onze winkel
Gratis parkeren voor de deur
Tekst achterflap
This book describes the taste preferences and practices of gastronomic Judaism from ancient to contemporary times. Not merely fixed dietary rules and norms, but rather culinary interpretations and adaptations of them to new times and places makes food “Jewish” and makes Jewish eating practices continually viable and meaningful.
Details
| EAN : | 9781498579087 |
| Uitgever : | Van Ditmar Boekenimport B.V. |
| Publicatie datum : | 09-12-2025 |
| Uitvoering : | Paperback / softback |
| Taal/Talen : | Engels |
| Status : | Niet in magazijn, wel te bestellen. Informeer naar levertijd |
| Aantal pagina's : | 220 |