Practical Cookery for the Level 3 Advanced Technical Diploma in Professional Cookery
Professor David Foskett-Neil Rippington-Steve Thorpe-Patricia Paskins
Engels | 22-07-2024 | 656 pagina's
9781510401853
Paperback / softback
55,95
Van Dinter boeken
Niet in magazijn, wel te bestellen.
Informeer naar levertijd
Informeer naar levertijd
Zonder kosten afhalen in onze winkel
Gratis parkeren voor de deur
Tekst achterflap
Master culinary skills and prepare for assessment with the book which professional chefs have relied on for over 50 years to match the qualification and support their training and careers.
Details
| EAN : | 9781510401853 |
| Uitgever : | Van Ditmar Boekenimport B.V. |
| Publicatie datum : | 22-07-2024 |
| Uitvoering : | Paperback / softback |
| Taal/Talen : | Engels |
| Hoogte : | 276 mm |
| Breedte : | 213 mm |
| Dikte : | 47 mm |
| Gewicht : | 1623 gr |
| Status : | Niet in magazijn, wel te bestellen. Informeer naar levertijd |
| Aantal pagina's : | 656 |