Under Pressure

Thomas Keller


Engels | 31-08-2024 | 304 pagina's

9781579653514

Hardback


€ 89,95

 Van Dinter boeken
   Niet in magazijn, wel te bestellen.
Informeer naar levertijd




Tekst achterflap

There is wonderment in cooking sous vide - in the ease and precision (salmon cooked at 123 degrees versus 120 degrees!) and the capacity to cook a piece of meat (or glaze carrots, or poach lobster) uniformly. This book shows us how sous vide, which involves packing food in airtight plastic bags and cooking at low heat, achieves flavour.

Details

EAN :9781579653514
Auteur: 
Uitgever :Van Ditmar Boekenimport B.V.
Publicatie datum :  31-08-2024
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Engels
Hoogte :291 mm
Breedte :288 mm
Dikte :30 mm
Gewicht :2190 gr
Status :Niet in magazijn, wel te bestellen.
Informeer naar levertijd
Aantal pagina's :304
Reeks :  Thomas Keller Library