€ 89,95
Van Dinter boeken
Niet in magazijn, wel te bestellen.
Informeer naar levertijd
Informeer naar levertijd
Tekst achterflap
There is wonderment in cooking sous vide - in the ease and precision (salmon cooked at 123 degrees versus 120 degrees!) and the capacity to cook a piece of meat (or glaze carrots, or poach lobster) uniformly. This book shows us how sous vide, which involves packing food in airtight plastic bags and cooking at low heat, achieves flavour.
Details
EAN : | 9781579653514 |
Uitgever : | Van Ditmar Boekenimport B.V. |
Publicatie datum : | 31-08-2024 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Engels |
Hoogte : | 291 mm |
Breedte : | 288 mm |
Dikte : | 30 mm |
Gewicht : | 2190 gr |
Status : | Niet in magazijn, wel te bestellen. Informeer naar levertijd |
Aantal pagina's : | 304 |
Reeks : | Thomas Keller Library |