The Noma Guide to Fermentation

Zilber, David-Redzepi, Rene


Engels | 09-10-2023 | 456 pagina's

9781579657185

Hardback


45,95

 Van Dinter boeken
   Niet in magazijn, wel te bestellen.
Informeer naar levertijd

   Zonder kosten afhalen in onze winkel

   Gratis parkeren voor de deur




Tekst achterflap

The world's most influential chef redefines the possibilities of a restaurant cookbook by sharing new techniques for fermentation--the "secret sauce" behind every dish at Noma, the world's leading restaurant, and one of the most important food topics today--and offering revolutionary knowledge and original recipes for home cooks and professional c

Details

EAN :9781579657185
Auteur: 
Uitgever :Van Ditmar Boekenimport B.V.
Publicatie datum :  09-10-2023
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Engels
Hoogte :258 mm
Breedte :182 mm
Dikte :44 mm
Gewicht :1198 gr
Status :Niet in magazijn, wel te bestellen.
Informeer naar levertijd
Aantal pagina's :456
Reeks :  Foundations of Flavor