The Noma Guide to Fermentation
David Zilber-Rene Redzepi
Engels | 26-09-2024 | 456 pagina's
9781579657185
Hardback
€ 39,99
Van Dinter boeken
Werkdagen voor 18 uur besteld: volgende dag geleverd
Tekst achterflap
The world's most influential chef redefines the possibilities of a restaurant cookbook by sharing new techniques for fermentation--the "secret sauce" behind every dish at Noma, the world's leading restaurant, and one of the most important food topics today--and offering revolutionary knowledge and original recipes for home cooks and professional c
Details
| EAN : | 9781579657185 |
| Uitgever : | Van Ditmar Boeken B.V. |
| Publicatie datum : | 26-09-2024 |
| Uitvoering : | Hardback |
| Taal/Talen : | Engels |
| Hoogte : | 258 mm |
| Breedte : | 182 mm |
| Dikte : | 44 mm |
| Gewicht : | 1210 gr |
| Status : | Werkdagen voor 18 uur besteld: volgende dag geleverd |
| Aantal pagina's : | 456 |
| Reeks : | Foundations of Flavor |