The Noma Guide to Fermentation

David Zilber-Rene Redzepi


Engels | 26-09-2024 | 456 pagina's

9781579657185

Hardback


€ 42,95

 Van Dinter boeken
   Werkdagen voor 18 uur besteld: volgende dag geleverd




Tekst achterflap

The world's most influential chef redefines the possibilities of a restaurant cookbook by sharing new techniques for fermentation--the "secret sauce" behind every dish at Noma, the world's leading restaurant, and one of the most important food topics today--and offering revolutionary knowledge and original recipes for home cooks and professional c

Details

EAN :9781579657185
Auteur: 
Uitgever :Van Ditmar Boeken B.V.
Publicatie datum :  26-09-2024
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Engels
Hoogte :258 mm
Breedte :182 mm
Dikte :44 mm
Gewicht :1178 gr
Status :Werkdagen voor 18 uur besteld: volgende dag geleverd
Aantal pagina's :456
Reeks :  Foundations of Flavor