The Noma Guide to Fermentation
Zilber, David-Redzepi, Rene
Engels | 09-10-2023 | 456 pagina's
9781579657185
Hardback
45,95
Van Dinter boeken
Niet in magazijn, wel te bestellen.
Informeer naar levertijd
Informeer naar levertijd
Zonder kosten afhalen in onze winkel
Gratis parkeren voor de deur
Tekst achterflap
The world's most influential chef redefines the possibilities of a restaurant cookbook by sharing new techniques for fermentation--the "secret sauce" behind every dish at Noma, the world's leading restaurant, and one of the most important food topics today--and offering revolutionary knowledge and original recipes for home cooks and professional c
Details
| EAN : | 9781579657185 |
| Uitgever : | Van Ditmar Boekenimport B.V. |
| Publicatie datum : | 09-10-2023 |
| Uitvoering : | Hardback |
| Taal/Talen : | Engels |
| Hoogte : | 258 mm |
| Breedte : | 182 mm |
| Dikte : | 44 mm |
| Gewicht : | 1198 gr |
| Status : | Niet in magazijn, wel te bestellen. Informeer naar levertijd |
| Aantal pagina's : | 456 |
| Reeks : | Foundations of Flavor |