The Noma Guide to Fermentation
David Zilber-Rene Redzepi
Engels | 26-09-2024 | 456 pagina's
9781579657185
Hardback
€ 42,95
Van Dinter boeken
Werkdagen voor 18 uur besteld: volgende dag geleverd
Tekst achterflap
The world's most influential chef redefines the possibilities of a restaurant cookbook by sharing new techniques for fermentation--the "secret sauce" behind every dish at Noma, the world's leading restaurant, and one of the most important food topics today--and offering revolutionary knowledge and original recipes for home cooks and professional c
Details
EAN : | 9781579657185 |
Uitgever : | Van Ditmar Boeken B.V. |
Publicatie datum : | 26-09-2024 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Engels |
Hoogte : | 258 mm |
Breedte : | 182 mm |
Dikte : | 44 mm |
Gewicht : | 1178 gr |
Status : | Werkdagen voor 18 uur besteld: volgende dag geleverd |
Aantal pagina's : | 456 |
Reeks : | Foundations of Flavor |