A Book of Mediterranean Food
Elizabeth David
Engels | 02-07-2024 | 240 pagina's
9781911714200
Hardback
22,95
Van Dinter boeken
Niet in magazijn, wel te bestellen.
Informeer naar levertijd
Informeer naar levertijd
Zonder kosten afhalen in onze winkel
Gratis parkeren voor de deur
Tekst achterflap
A Book of Mediterranean Food was first published in 1950 and has been acknowledged as inspiration for such modern masters as Julia Child and Claudia Roden. It is a passionate mixture of recipes, culinary lore and frank talk from Elizabeth David. Grub Street is delighted to publish this hardback facsimile edition.
Details
| EAN : | 9781911714200 |
| Uitgever : | Van Ditmar Boekenimport B.V. |
| Publicatie datum : | 02-07-2024 |
| Uitvoering : | Hardback |
| Taal/Talen : | Engels |
| Hoogte : | 204 mm |
| Breedte : | 137 mm |
| Dikte : | 22 mm |
| Gewicht : | 386 gr |
| Status : | Niet in magazijn, wel te bestellen. Informeer naar levertijd |
| Aantal pagina's : | 240 |