A Book of Mediterranean Food

Elizabeth David


Engels | 02-07-2024 | 240 pagina's

9781911714200

Hardback


22,95

 Van Dinter boeken
   Niet in magazijn, wel te bestellen.
Informeer naar levertijd

   Zonder kosten afhalen in onze winkel

   Gratis parkeren voor de deur




Tekst achterflap

A Book of Mediterranean Food was first published in 1950 and has been acknowledged as inspiration for such modern masters as Julia Child and Claudia Roden. It is a passionate mixture of recipes, culinary lore and frank talk from Elizabeth David. Grub Street is delighted to publish this hardback facsimile edition.

Details

EAN :9781911714200
Auteur: 
Uitgever :Van Ditmar Boekenimport B.V.
Publicatie datum :  02-07-2024
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Engels
Hoogte :204 mm
Breedte :137 mm
Dikte :22 mm
Gewicht :386 gr
Status :Niet in magazijn, wel te bestellen.
Informeer naar levertijd
Aantal pagina's :240