The Complete Illustrated Guide to Japanese Cooking
Sachiyo Harada
Engels | 27-02-2025 | 288 pagina's
9781958417911
Hardback
€ 42,99
 Van Dinter boeken
    
    
           
                            Werkdagen voor 18 uur besteld: volgende dag geleverd
            
            
    		
Tekst achterflap
100 recipes to learn the basics and techniques of Japanese cuisine, information on emblematic ingredients, step-by-step photos to understand their unique methods and practical advice to make them like a chef.
Details
| EAN : | 9781958417911 | 
| Uitgever : | Van Ditmar Boeken B.V. | 
| Publicatie datum : | 27-02-2025 | 
| Uitvoering : | Hardback | 
| Taal/Talen : | Engels | 
| Hoogte : | 317 mm | 
| Breedte : | 244 mm | 
| Dikte : | 31 mm | 
| Gewicht : | 1832 gr | 
| Status : | Werkdagen voor 18 uur besteld: volgende dag geleverd | 
| Aantal pagina's : | 288 |