The Complete Illustrated Guide to Japanese Cooking
Sachiyo Harada
Engels | 27-02-2025 | 288 pagina's
9781958417911
Hardback
42,99
Van Dinter boeken
Werkdagen voor 18 uur besteld: volgende dag geleverd
Zonder kosten afhalen in onze winkel
Gratis parkeren voor de deur
Tekst achterflap
100 recipes to learn the basics and techniques of Japanese cuisine, information on emblematic ingredients, step-by-step photos to understand their unique methods and practical advice to make them like a chef.
Details
| EAN : | 9781958417911 |
| Uitgever : | Van Ditmar Boeken B.V. |
| Publicatie datum : | 27-02-2025 |
| Uitvoering : | Hardback |
| Taal/Talen : | Engels |
| Hoogte : | 317 mm |
| Breedte : | 244 mm |
| Dikte : | 31 mm |
| Gewicht : | 1832 gr |
| Status : | Werkdagen voor 18 uur besteld: volgende dag geleverd |
| Aantal pagina's : | 288 |