Wonen met planten

alles over de nieuwste interieurtrend: vetplanten, luchtplanten en cactussen

EAN:  9789000350490
Publicatiedatum:   15-09-2017
Uitvoering:  Hardback
Taal:   Nederlands
Hoogte:  204 mm
Breedte:  263 mm
Dikte:  29 mm
Gewicht:  1032 gr
Bladzijden:  224

 Direct leverbaar uit ons (digitaal) magazijn

Dé nieuwste woontrend: vetplanten, air planten en cactussen

Wonen met planten is een prachtig én tegelijkertijd praktisch boek over alles wat je wilt weten over vetplanten, luchtplanten, cactussen en andere tropische planten. Dit boek laat je zien hoe je deze planten het beste kunt uitkiezen, verzorgen en hoe ze het beste passen in je interieur.

In grote potten, maar vooral ook op plankjes aan de muur, in de badkamer en zelfs hangend aan het plafond; overal worden planten gebruikt om een design interieur te creëren. Maar welke planten zijn er eigenlijk? Hoe verzorg je ze? Waar kun je welke plant het beste neerzetten en hoe komen ze het beste tot hun recht in je interieur?

Laat je met Wonen met planten meevoeren naar de wereld vol prachtige vetplanten, luchtplanten, cactussen en tropische bloemen. Dankzij de eenvoudige projecten, stylingideeën en adviezen over de verzorging van planten, leer je hoe je deze sterke en mooie soorten vertroetelt en in topconditie houdt. Voor je het weet, ontferm ook jij je liefdevol over allerlei groen in huis.

 

Caro Langton en Rose Ray zijn designers geïnspireerd door de schoonheid van urban planten. Ze voorzien wereldwijd luxe concept stores van planten en design potten. Daarnaast maken ze arrangementen voor events en bruiloften. Ze wonen in Londen.

  EAN: 9789000350490
  Auteur: 
  Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
  Publicatiedatum:   15-09-2017
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 204 mm
  Breedte: 263 mm
  Dikte: 29 mm
  Gewicht: 1032 gr
  Voorraad: Op werkdagen besteld: morgen afhalen of bezorgd
  Bladzijden: 224
  Trefwoorden:   cactus;decoratie;diy;groen;inrichting;interieur;luchtplant;plant;planten in huis;planten verzorgen;plantenboek;plantverzorging;tropische plant;verpotten;verstekken;verzorgen;vetplanten;wonen