On life

Anna over fashion, beauty, reizen, vriendschap, zelfvertrouwen en de liefde

EAN:  9789000351244
Publicatiedatum:   02-06-2016
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  160

  Leverbaar bij Centraal Boekhuis

Anna over fashion, beauty, reizen, vriendschap en de liefde

Na de succesvolle bestseller On Top is er nu On Life, waarin Anna Nooshin een geheel nieuwe kant van zichzelf laat zien. In On Life gaat Anna in gesprek met inspirerende mensen die het dichtst bij haar staan. Ook geeft ze antwoorden op vragen die haar het meest worden gesteld over fashion, beauty en reizen. Je leert haar nóg beter kennen. Met haar moeder bespreekt ze uitgebreid hun vlucht uit Iran en de impact die dat heeft gehad. Ook komen haar beste vriendinnen en vriend aan het woord en vertellen over hun leven met Anna.

Met Anna’s open en eerlijke inzichten laat ze vooral zien dat geen droom te hoog gegrepen is en dat het ontdekken van je eigen stijl niet alleen over mode gaat, maar een manier is om jezelf te vinden. Geïllustreerd met veel intieme never before seen-polaroids en prachtige portretten van Anna met haar loved ones deelt Anna in On Life haar leven met jou.

Anna Nooshin is modeblogger, YouTuber, tv-host en auteur. Met haar website en YouTubekanaal bereikt ze meer dan 1,5 miljoen vrouwen per maand. Ook is ze wekelijks te zien als lifestyle-expert bij RTL Boulevard. In 2015 verscheen haar bestseller On Top.

  EAN: 9789000351244
  Auteur: 
  Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
  Publicatiedatum:   02-06-2016
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 121 mm
  Breedte: 171 mm
  Dikte: 13 mm
  Gewicht: 256 gr
  Voorraad: Leverbaar bij Centraal Boekhuis
  Bladzijden: 160
  Trefwoorden:   #girlboss;anna nooshin;beauty;blog;bucketlist;carrière;dromen;fashion;foto's;girlboss;girlbosses;hntm;holland's next top model;inspiratiebronnen;inspiratiegids;instagram;jonge vrouw;liefde;lifestyle;lifestyle-expert;mode;modeblogger;nsmbl;on top;online;online influencer;reizen;rtl boulevard;social media;stijl;stijlicoon;succes;succesvrouw;tips;vertrouwen;vlogger;vriendschap;youtube;youtuber