De webwinkel van Van Dinter Boeken in Boxmeer

Prisma woordenboek Nederlands-Frans


Nederlands | 10-10-2019 | 752 pagina's

9789000358588

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 10,99


 Van Dinter boeken

   Leverbaar bij onze leverancier
Tekst achterflap

Prisma woordenboeken, de beste keus voor je hele middelbare school, van brugklas tot en met eindexamen. Voor alles wat je over woorden wilt weten, thuis en in de les.

Al ruim 50 jaar worden de Prisma woordenboeken samengesteld, bijgewerkt en gecontroleerd door een team van ervaren lexicografen. Ook deze 2024-editie is van A tot Z up-to-date, betrouwbaar, overzichtelijk en voordelig.

Dit woordenboek biedt een schat aan taalinformatie voor leerlingen in het voortgezet onderwijs, vmbo, havo en vwo*, met heldere vertalingen én met voorbeelden hoe je het woord in een zin gebruikt. Ook vind je er veel spreekwoorden en uitdrukkingen in, plus natuurlijk alles wat je wilt weten over uitspraak en grammatica, zoals vervoegingen en lidwoorden.

Met de letterliniaal op de achterkant en de blauwe kopregels en duimgrepen op elke pagina blader je vliegensvlug naar het trefwoord dat je zoekt. De geraffineerde vormgeving leidt je vervolgens gemakkelijk door het artikel, zodat je snel vindt wat je wilde weten.

  • Compleet: het pocketwoordenboek met de meeste trefwoorden, voorbeeldzinnen en vertalingen; inclusief compacte grammatica.
  • Betrouwbaar: samengesteld door vakmensen, aanbevolen door docenten.
  • Actueel: de nieuwste woorden en uitdrukkingen, zoals 'vapen' en 'warmtepomp'.
  • Helder: ruime typografie en handige zoekhulpjes.

* én in het hele secundaire onderwijs in België natuurlijk!

Details

EAN :9789000358588
Uitgever :Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatie datum :  10-10-2019
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :181 mm
Breedte :123 mm
Dikte :36 mm
Gewicht :632 gr
Status :Leverbaar bij onze leverancier
Aantal pagina's :752
Keywords :  betekenis;brugklas;eindexamen;examen;frans;grammatica;middelbare school;pocketwoordenboek;spelling;studie;taalkunde;vertaling;voortgezet onderwijs