EAN:  9789000368990
Publicatiedatum:   22-10-2019
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  192

  Leverbaar bij Centraal Boekhuis

'Voor mooi geklede vijftigplussers moet je bij Misja zijn'! Milou van Rossum, NRC

Stijl komt met de jaren. Als je weet wie je bent, wat je wilt uitstralen en welke kleding jou recht doet. In Oog voor stijl interviewt en fotografeert een van Nederlands stijlvolste vrouwen en senior influencer Misja Beijers verschillende experts en stijladviseurs over hun visie op kleding en stijl. Daarnaast bevat het boek heel foto's van gewone mensen met een bijzondere en inspirerende stijl die Misja op straat tegenkomt. Haar overtuiging is dat met een beetje lef echt iedereen op elke leeftijd er modieus en sprankelend uit kan zien.

Allerlei thema's komen aan bod: van de kunst van het combineren tot je signature look en je vrouwelijk kleden. En van vintage tot sieraden, schoenen, lingerie en brillen. Want het is nooit te laat om je eigen stijl te vinden.

Misja Beijers (1952), woont in Haarlem en fotografeert op straat in binnen- en buitenland íéts oudere vrouwen en mannen die er goed gekleed en stijlvol uitzien. Zij interviewt hen over hun inspirerende en gedurfde eigen stijl, voor haar blog MisjaB.nl en voor haar rubriek in Zin Magazine.

Haar motto: kijk om je heen en laat je inspireren!

Misja Beijers(1952), woont in Haarlem en fotografeert op straat in binnen- en buitenland iéts oudere vrouwen en mannen die er goed gekleed en stijlvol uitzien. Zij interviewt deze mensen over hun inspirerende en gedurfde eigen stijl, niet alleen voor haar blog MisjaB.nl maar ook voor haar rubriek in Zin Magazine.

  EAN: 9789000368990
  Auteur: 
  Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
  Publicatiedatum:   22-10-2019
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 188 mm
  Breedte: 247 mm
  Dikte: 22 mm
  Gewicht: 714 gr
  Voorraad: Leverbaar bij Centraal Boekhuis
  Bladzijden: 192
  Trefwoorden:   adresjes vintage;brillen;combinaties;combineren;durven;fotografie;iets oudere vrouw;interview;mode;senior;sieraden;stijladviseurs;stijlgids;vijftigplusser