De chocoladetandarts

En 237 andere waanzinnige beroepen

EAN:  9789000377862
Publicatiedatum:   24-10-2021
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  224

  In ons centraal magazijn

Waanzinnige verhalen van Tosca Menten

Wist je dat de gaatjes voor de hazelnoten in je chocoladereep worden geboord door een chocoladetandarts? Dat een bacteriejager op reuzenbacteriën jaagt en dat graskappers vrolijke dreadlocks kunnen draaien in je gazon? En slist je papegaai Harrie? Breng Harrie naar de papegaaienlogopedist!

De chocoladetandarts is een nieuwe hilarische verhalenbundel over waanzinnige beroepen die alleen Tosca Menten kan bedenken. Haar knotsgekke verhalen worden aangevuld met nutteloze weetjes, maffe lijstjes, grappige cartoons en heel veel geestige tekeningen van Geert Gratama.

Tosca Menten is een rasechte verhalenverteller en staat bekend als de grappigste kinderboekenschrijver van Nederland. Haar Roald Dahl-achtige humor, scherpe observaties en ongebreidelde fantasie laten kinderen van alle leeftijden genieten. Talloze fans verslinden haar boeken, en haar serie over Dummie de mummie is verfilmd en wereldwijd vertaald. Ook het bizarre verhaal De wraak van Knor gaat naar het witte doek.

  EAN: 9789000377862
  Auteur: 
  Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
  Publicatiedatum:   24-10-2021
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 164 mm
  Breedte: 238 mm
  Dikte: 26 mm
  Gewicht: 534 gr
  Voorraad: In ons centraal magazijn
  Bladzijden: 224
  Trefwoorden:   beroepen;cartoons;dummie de mummie;geert gratama;grappig;humor;kinderboekenweekthema 2021;leesboek;siem;struis;tosca menten;verhalen;voorleesboek;voorlezen vanaf 7 jaar;worden wat je wil;zelf lezen vanaf 8 jaar