EAN:  9789000377961
Publicatiedatum:   31-07-2021
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  272

  Leverbaar bij Centraal Boekhuis

Spannende serie voor fans van De Magische Apotheek

 

In het stadje Belony gelooft iedereen in magie en wonderen. Behalve Eline, die vindt het maar onzin. Maar wanneer haar buurmeisje Charlie een chocoladereep eet die een wel heel raar effect op haar heeft, begint Eline toch zwaar te twijfelen. Charlie slaat ineens onbegrijpelijke taal uit en kleurt zelfs helemaal groen. Zou het iets te maken hebben met de legende over de magische zoetigheden van Madame Picot?
Uitgerekend de mysterieuze Robin lijkt er meer over te weten. Om Charlie te helpen en zo snel mogelijk een oplossing te vinden, moeten ze het raadsel uit een koffer vol zoetigheden volgen. Dat leidt het drietal naar het Museum voor Zoete Kunsten, het verborgen hoofdkwartier van de Zoete Tovenaars. De tijd dringt… want zij zijn niet de enigen die op zoek zijn naar deze wonderlijke plek!

Tanja Voosen (1989) werkt als full-time blikopener voor haar kat Tijger en gebruikt de rest van haar tijd om boeken voor kinderen en jongeren te schrijven. Ze heeft al diverse kinderboeken en YA-titels op haar naam staan en is erg actief op social media.

  EAN: 9789000377961
  Auteur: 
  Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
  Vertaler:  Pieter Streutker
  Publicatiedatum:   31-07-2021
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 156 mm
  Breedte: 218 mm
  Dikte: 29 mm
  Gewicht: 540 gr
  Voorraad: Leverbaar bij Centraal Boekhuis
  Bladzijden: 272
  Reeks:   De Zoete Tovenaars
  Trefwoorden:   10+;avontuur;chocolade;helpen;humor;magie;magische apotheek;serie;snoep;spanning;vloek;zoektocht