Ketodutchie

50 lekkere en makkelijke keto- en koolhydraatarme recepten

EAN:  9789000378111
Publicatiedatum:   15-06-2021
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  144

  Leverbaar bij Centraal Boekhuis

Keto-recepten van Hollandse bodem

Het keto-dieet, waarbij je koolhydraatarm en vetrijk eet, helpt veel mensen duurzaam af te vallen. En wie eenmaal de principes doorheeft, kan aan de slag. Maar er is een grote behoefte aan inspiratie om elke dag de maaltijden keto-friendly en lekker te maken. Ketodutchie is het platform van Jacqueline Neslo. Daarop inspireert zij ruim 25.000 keto'ers met simpele receptuur van ingrediënten die je gewoon in je eigen supermarkt kunt vinden. Het kookboek met meer dan 50 recepten is verdeeld in ontbijt, lunch, diner en party, want juist op het gebied van een feestje is er veel lekkers te serveren zonder je levensstijl te onderbreken. Doe keto om je goed te voelen, gebruik dit boek om te weten hoe.

Jacqueline Neslo, songwriter en zangdocent, kon nog geen ei bakken toen ze op kamers ging. Nooit last gehad vangewichtstoename tot ze diep in de twintig was. Toen begonnen de repen en roze koeken toch hun tol te eisen. Ze zocht lang naar een passende levensstijl en na van alles geprobeerd te hebben ontdekte ze de keto-levensstijl. Een eigen Instagram-account volgde en ze begon onder de naam Ketodutchie met het delen van inspirerende gerechten. En met succes. Dagelijks inspireert ze meer dan 25.000 mensen!

Jacqueline Neslo, songwriter en zangdocent, kon nog geen ei bakken toen ze op kamers ging. Nooit last gehad van gewichtstoename tot ze diep in de twintig was. Toen begonnen de repen en roze koeken toch hun tol te eisen. Ze zocht lang naar een passende levensstijl en na van alles geprobeerd te hebben ontdekte ze de keto-levensstijl. Een eigen Instagram-account volgde en ze begon onder de naam Ketodutchie met het delen van inspirerende gerechten. En met succes. Dagelijks inspireert ze meer dan 25.000 mensen!

  EAN: 9789000378111
  Auteur: 
  Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
  Publicatiedatum:   15-06-2021
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 186 mm
  Breedte: 230 mm
  Dikte: 14 mm
  Gewicht: 398 gr
  Voorraad: Leverbaar bij Centraal Boekhuis
  Bladzijden: 144
  Trefwoorden:   afvallen;dieet;keto;koolhydraatarm;recepten