Scoren!

De sterkste verhalen over de grootste Nederlandse sporters

EAN:  9789000378302
Publicatiedatum:   07-05-2021
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  128

  Leverbaar bij Centraal Boekhuis

De stoerste verhalen voor sportfans vanaf zeven jaar!

In Scoren! passeren bijzondere sporthelden uit de Nederlandse geschiedenis de revue, van Johan Cruijff tot Ireen Wüst, van Anton Geesink tot Esther Vergeer en van Fanny Blankers- Koen tot Max Verstappen. In korte verhalen lees je alles over de bijzonderste records, de onwaarschijnlijkste goals en de knapste prestaties. Ben jij bekend met het verhaal van Jaap Eden, de eerste echte sportheld van ons land? Weet jij hoe Dafne Schippers wereldkampioen werd? En hoe Tom Dumoulin de honderdste Giro d’Italia wist te winnen?

Scoren! bevat de allermooiste sportverhalen, de stoerste feitjes en de gekste records uit de Nederlandse sportgeschiedenis. De stoere illustraties werden gemaakt door Nazrina Rodjan. Leuk om (voor) te lezen vanaf zeven jaar!

Thomas Olsthoorn (1987) is sinds 2008 werkzaam in de sportjournalistiek. Eerst als redacteur bij het tijdschrift Sportweek en sinds 2010 als freelancer bij verschillende media, waaronder Procycling, Fiets, Helden en NUsport. Naast zijn journalistieke werk, waarvoor hij verschillende sporten volgt, heeft hij ook veel liefde en passie voor schrijven. Eerder schreef hij de biografie van voormalig wielrenner Stef Clement.

  EAN: 9789000378302
  Auteur: 
  Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
  Publicatiedatum:   07-05-2021
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 202 mm
  Breedte: 258 mm
  Dikte: 19 mm
  Gewicht: 659 gr
  Voorraad: Leverbaar bij Centraal Boekhuis
  Bladzijden: 128
  Trefwoorden:   autoracen;hockey;johan cruijff;judo;max verstappen;olympische spelen;schaatsen;sport;tom dumoulin;tour de france;verhalen;voetbal;voorlezen;wielrennen;zelf lezen vanaf 7 jaar