De webwinkel van Van Dinter Boeken in Boxmeer

De vegetarische Zilveren Lepel


Nederlands | 29-09-2021 | 384 pagina's

9789000379033

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 49,99


 Van Dinter boeken

   Leverbaar bij onze leverancier
Tekst achterflap

Meer dan 200 heerlijke vegetarische recepten van De Zilveren Lepel

De Italiaanse keuken, met haar nadruk op groenten en granen, is bij uitstek geschikt voor heerlijke en voedzame vegetarische maaltijden. De Vegetarische Zilveren Lepel bevat meer dan 200 klassieke en eigentijdse Italiaanse vegetarische recepten. De nadruk ligt op gezonde recepten voor iedereen die minder vlees wil eten: voorafjes, hoofdgerechten, salades, bijgerechten en desserts. Klassiekers uit de Italiaanse keuken die altijd al vegetarisch waren, maar ook moderne recepten met ingrediënten uit andere culinaire culturen om ze een vegetarische twist te geven. Denk aan Kruidenbrood en Tomatenrisotto met lentegroente, of hedendaagse gerechten als Kastanjelasagne met pompoen en palmkool, en Bietengazpacho met venkel. De Italiaanse keuken op zijn best!

De Zilveren Lepel is al meer dan zeventig jaar het best verkochte kookboek in Italië. Alle recepten zijn traditioneel, geworteld in de Italiaanse cultuur, verzameld vanuit heel Italië en met de specialiteiten uit elke regio. De recepten zijn zo herschreven dat het buiten Italië ook begrijpelijk is, en de gerechten zijn dan ook gemakkelijk te bereiden voor iedereen. De Zilveren Lepel is dé bekende kookboekenreeks over de Italiaanse keuken die je moet hebben.

De rijk geïllustreerde, luxe vormgegeven kookboeken in de serie De Zilveren Lepel bevatten een uitgebreide verzameling recepten uit de Italiaanse keuken. Ook verkrijgbaar in de serie zijn: De Zilveren Lepel, De Zilveren Lepel - Classic, De Zilveren Lepel - Bakboek, De Zilveren Lepel - Chocolade en De Zilveren Lepel voor kinderen.

Details

EAN :9789000379033
Uitgever :Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatie datum :  29-09-2021
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :277 mm
Breedte :186 mm
Dikte :35 mm
Gewicht :1355 gr
Status :Leverbaar bij onze leverancier
Aantal pagina's :384
Reeks :  De Zilveren Lepel
Keywords :  groenten;italiaanse keuken;klassiekers;vegetarisch;zilveren lepel