Het 6 minuten dagboek voor kinderen

Positief en zelfbewust door de dag!

EAN:  9789000379156
Publicatiedatum:   15-10-2021
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  200

  Leverbaar bij Centraal Boekhuis

Ontdek jouw eigen kracht, in slechts 6 minuten per dag

Ontdek je eigen superpower, voel je sterk en zelfverzekerd. In slechts 6 minuten per dag ontdek je jouw kracht en de talenten die binnen in je zitten!

Het 6 minuten dagboek voor kinderen bevat:

 • Dagelijkse invulpagina’s
 • Opdrachten
 • Korte verhalen die zich richten op vragen als: Waarom is het belangrijk om fouten te maken als je nieuwe dingen leert? Wat maakt mij uniek?

Kinderen leren met dit dagboek om te focussen op de goede dingen in het leven en elke dag kleine geluksmomenten te ontdekken. Ze leren fouten zien als een kans om zich te ontwikkelen, en ze 'herstellen' sneller als ze falen. Ze gaan met meer veerkracht en moed door het leven. Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Dominik Spenst, geboren in 1988, studeerde economie in Frankfurt, Bangkok, Barcelona en Paderborn. Hij kreeg een ernstig motorongeluk en moest vier maanden in het ziekenhuis doorbrengen. Deze ervaring veranderde zijn manier van denken over wat echt belangrijk is, en het idee voor Het 6 minuten dagboek werd geboren. Momenteel bouwt Dominik in Berlijn met een team verder aan zijn merk UrBestSelf, met als doel boeken te ontwikkelen waarmee mensen door te schrijven hun weg kunnen vinden naar meer geluk, productiviteit en aandacht.

Dominik Spenst (1988) studeerde bedrijfskunde in Frankfurt, Bangkok, Barcelona en Paderborn. Na een zwaar motorongeluk verbleef hij vier maanden in een ziekenhuis en moest hij meerdere zware  operaties ondergaan. Tijdens deze periode kwam hij op het idee voor Het 6 minuten dagboek. Inmiddels is het in 10 landen verkocht en heeft hij in Berlijn UrBestSelf opgericht, een organisatie die zich richt op het uitgeven van boeken waardoor mensen minder stress ervaren en meer mindful in het leven staan.

  EAN: 9789000379156
  Auteur: 
  Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
  Publicatiedatum:   15-10-2021
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 154 mm
  Breedte: 198 mm
  Dikte: 21 mm
  Gewicht: 469 gr
  Voorraad: Leverbaar bij Centraal Boekhuis
  Bladzijden: 200
  Reeks:   Het 6 minuten dagboek
  Trefwoorden:   cadeauboek;dagboek;invulboek;journal;mindfulness;opdrachten;positieve mindset;routine;zelfvertrouwen