EAN:  9789000379446
Publicatiedatum:   04-10-2021
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  176

  Leverbaar bij Centraal Boekhuis

Dé manier om herinneringen te bewaren

Samen herinneringen maken, is het leukste wat er is! Making memories is een uniek invulboek voor moeder en kind, waarin zowel mama's jeugdherinneringen als de belevenissen van het kind worden gebundeld.

Het boek zit boordevol open vragen, creatieve spelletjes en leuke opdrachten, die ervoor zorgen dat moeder en kind nog meer over elkaar te weten komen. De inhoud van het boek, en alles wat zij samen opschrijven, maakt aan het lachen, brengt waardevolle gesprekken op gang en zorgt vooral voor heerlijke qualitytime met zijn tweeën. Ook is er veel ruimte om foto's in te plakken, te kleuren en te tekenen. En vergeet niet, dit invulboek hoeft natuurlijk niet in één keer te worden ingevuld; juist leuk als het groeit met de tijd!

Zo ontstaat er een bijzonder, vrolijk en liefdevol herinneringsboek, om voor altijd te bewaren.

Jill Schirnhofer (29) is schrijfster, illustratrice, presentatrice en actrice. Zij brak door in 2014 toen ze het jeugdprogramma Jill bij de AVROTROS mocht ontwikkelen en presenteren. In het programma geeft Jill creatieve adviezen aan kijkers over knutselen, bakken en tekenen. In totaal zijn er achttien boeken van haar hand verschenen. In 2017 schreef en illustreerde ze haar eerste fictieboek voor tieners. Bij Unieboek Het Spectrum verscheen in mei 2021 Let's rock it!

Kirsten Schilder (37) woont in Volendam, is getrouwd met Nick Schilder en ze hebben samen drie kinderen. Kirsten is onder meer columnist voor Flair, en is sinds kort regelmatig te zien in Koffietijd! waar zij als 'familiemoeder' tips geeft op het gebied van gezinsleven, moederschap, uitjes en familie. Door o.a. haar achtergrond als lerares beschikt Kirsten volop over educatieve kennis.

  EAN: 9789000379446
  Auteur: 
  Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
  Publicatiedatum:   04-10-2021
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 156 mm
  Breedte: 229 mm
  Dikte: 24 mm
  Gewicht: 596 gr
  Voorraad: Leverbaar bij Centraal Boekhuis
  Bladzijden: 176
  Trefwoorden:   dagboek;herinneringen delen;invulboek;journal;opdrachten;samen invullen