Boek Zonder Naam

Van de Volendamse palingsound tot de avonturen met BZN

EAN:  9789000379927
Publicatiedatum:   14-10-2021
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  240

  Leverbaar bij Centraal Boekhuis

Jan Keizer over zijn leven als artiest en zanger van BZN – inclusief cd met 2 compleet nieuwe nummers

VIND DE GOUDEN BOEKENLEGGER EN WIN EEN GESIGNEERD SCHILDERIJ VAN DE HAND VAN JAN KEIZER

'Na een muziekcarrière van 50 jaar is er nu zijn autobiografie met de toepasselijke titel Boek Zonder Naam. [...] Jan Keizer vertelt het op een vermakelijke manier.' ★★★★ De Limburger

Eind 2019 trad Jan Keizer voor de laatste keer op met Anny Schilder in een volgepakte Jaarbeurs Utrecht. Het was een spectaculair einde van vijftig jaar in de muziek, waarin hij vele successen kende met BZN, als soloartiest en als de ene helft van Jan en Anny. In deze rijkgeïllustreerde autobiografie kijkt Jan vol humor, prachtige anekdotes en af en toe een trieste noot terug op zijn leven in de muziek en zijn privéleven.

In geuren en kleuren vertelt Jan over de eerste jaren bij de Band Zonder Naam op de Volendamse podia, optredens van Roemenië tot Zuid-Afrika, de verhalen achter grote hits als ‘Mon Amour’ en hun gouden platen, de verschillende formaties van BZN met Anny Schilder en Carola Smit, de belangrijkste mensen in zijn leven en zijn vele mooie belevenissen in de muziekwereld. Daarnaast deelt Jan de mooiste foto’s van voor en achter de schermen. En als klap op de vuurpijl heeft hij speciaal voor het Boek Zonder Naam twee nieuwe nummers geschreven. Kortom: een feest voor fans van BZN en liefhebbers van de Volendamse palingsound!

 • Inclusief cd met 2 nieuwe nummers: 'Hij zou het zo graag nog doen' en 'Zing, lach en vrij'

Jan Keizer (1949) begon in 1969 als drummer van BZN en was van 1974 tot en met 2007 zanger van de band, waarmee hij tientallen hits, even zoveel gouden en platina platen, en diverse Edisons scoorde. Van 2009 tot 2019 vormde hij een muzikaal duo met Anny Schilder. In 2019 gaven zij hun afscheidsconcert in de Jaarbeurs Utrecht, dat werd uitgezonden door Omroep MAX. Tegenwoordig is Keizer fanatiek tennisser en schilder.

  EAN: 9789000379927
  Auteur: 
  Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
  Publicatiedatum:   14-10-2021
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 163 mm
  Breedte: 221 mm
  Dikte: 28 mm
  Gewicht: 572 gr
  Voorraad: Leverbaar bij Centraal Boekhuis
  Bladzijden: 240
  Trefwoorden:   anny schilder;band zonder naam;bzn;carola smit;cats;dick plat;golden earring;jack tuijp;john meijer;mon amour;nederlandstalig;palingsound;volendam