Kleine dieren haken van Khuc Cay

15 schattige amigurumi

EAN:  9789000380411
Publicatiedatum:   18-10-2021
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  144

  Leverbaar bij Centraal Boekhuis

Welkom in de gehaakte dierenwereld van Khuc Cay

Reis terug naar je kindertijd met de schattige dieren van Khuc Cay. Volg de avonturen van Elliot de olifant, die in het circus werkt, Monhi de kat die ervan droomt om balletdanseres te worden, Lucky de koe, die een groentetuin heeft en nog veel meer kleine dieren.

De 15 hartveroverende knuffels in dit boek zijn leuk om te haken, ook door de duidelijke en gedetailleerde stap-voor-stapbeschrijvingen van de auteur. Voor wie wil leren haken is er een hoofdstuk met alle basistechnieken. Khuc Cay heeft voor dit boek makkelijke, gemiddelde en moeilijker projecten verzameld. Daardoor kan iedereen met dit vrolijke boek aan de slag.

Creativiteit moet gedeeld worden, dus lezers en lezeressen kunnen hun creaties delen op Instagram met de hashtag #lespetitsanimauxdekhuccay. Of door de auteur te taggen @lespetitesmainsdekhuccay

Khuc Cay – haar echte naam is Hoang Thi Ngoc Anh – is een Vietnamese econome. Ze woont in Frankrijk en begon in 2017 met haken. Haar hobby werd al vrij snel haar passie en haar beroep. Ze verkoopt haar patronen via haar website, Etsy, Ravelry en amigurumipatterns.net. Khuc Cay heeft meer dan 120.000 volgers op Facebook en Instagram.

Khuc Cay is het pseudoniem van Hoang Thi Ngoc Anh. Zij is een Vietnamese econome. Ze woont in Frankrijk en begon in 2017 met haken. Haar hobby werd al vrij snel haar passie en haar beroep. Ze verkoopt haar patronen via haar website, Etsy, Ravelry en amigurumipatterns.net. Khuc Cay heeft meer dan 120.000 volgers op Facebook en Instagram.

  EAN: 9789000380411
  Auteur: 
  Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
  Publicatiedatum:   18-10-2021
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 191 mm
  Breedte: 229 mm
  Dikte: 15 mm
  Gewicht: 487 gr
  Voorraad: Leverbaar bij Centraal Boekhuis
  Bladzijden: 144
  Trefwoorden:   amigurumi;cadeau kind;haken;khuc cay;minidieren