Woman

Gedachtes over de liefde, de dood, ouder worden en de kracht van sisterhood

EAN:  9789000380862
Publicatiedatum:   05-10-2021
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  200

  Leverbaar bij Centraal Boekhuis

De kracht van sisterhood: beschreven vanuit het hart, omarmd door het publiek.

Vrouwen onder elkaar: dat staat garant voor geroddel, strijd en afgunst, toch? Met die gedachte rekent Lucy Woesthoff voor eens en voor altijd af in haar debuut Woman. Dat de magische band tussen vrouwen zelfs leven en dood kan overstijgen, ondervindt de Britse Lucy aan den lijve als ze verliefd wordt op Dinand Woesthoff, de weduwnaar van actrice Guusje Nederhorst. Lucy is nog maar vierentwintig als ze in zijn leven – en dat van zijn zoontje – komt, maar ze beseft al snel dat ze verbinding moet maken met Guusje. Van vrouw tot vrouw.

Met het verstrijken der jaren, ervaart Lucy op meer manieren de kracht van de vrouw – en van sisterhood. Als ze na drie zoons moeder wordt van dochter Leia Guusje blijkt de tijd rijp voor dit inspirerende en ontroerende boek over bepalende momenten, kwetsbaarheden, kracht en levenservaring. Want mannen zijn fantastisch en een groots onderdeel van ons leven – Lucy heeft er zelf thuis vier rondlopen – maar vrouwen, sorry heren, zijn magisch. Het zijn vrouwen die vrouwen het beste begrijpen, opvangen, helen én verder helpen.

Woman is een ode aan alle vrouwen, opgetekend door een geboren schrijfster. De eerste keer dat Lucy openhartig haar persoonlijke en inspirerende verhaal deelt. Het werd een instant bestseller, waarvan meer dan 20.000 exemplaren zijn verkocht.

'In deze tijd waarin we steeds meer de waarde van vrouwelijkheid en verbinding ontdekken, gaat dit boek je gegarandeerd kippenvel bezorgen.' Marion Pauw, Amayzine.nl

'Ik volg Lucy al een tijdje op Instagram, en los van dat we dezelfde roots delen (ze is Brits) inspireert ze me met haar wijze woorden en anekdotes.' Josephine Kay, Cosmopolitan

De Britse Lucy Woesthoff woont sinds 2005 in Nederland. Zij is moeder van vier kinderen en mede-eigenaar van Dromenjager, het mediabedrijf achter onder andere kindermerken Woezel & Pip en Huggy Buddha. Lucy's schare fans blijft groeien, ze is geliefd onder 75.000 Instagramvolgers. Ze woont in Den Haag met haar man Dinand, hun drie zoons, dochter, hond Kara en kat Meisje.

De Britse Lucy Woesthoff woont sinds 2005 in Nederland. Zij is moeder van vier kinderen en mede-eigenaar van Dromenjager, het mediabedrijf achter onder andere kindermerken Woezel & Pip en Huggy Buddha. Ze woont in Den Haag met haar man Dinand, hun drie zoons, dochter, hond Kara en kat Meisje.

  EAN: 9789000380862
  Auteur: 
  Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
  Publicatiedatum:   05-10-2021
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 169 mm
  Breedte: 231 mm
  Dikte: 19 mm
  Gewicht: 397 gr
  Voorraad: Leverbaar bij Centraal Boekhuis
  Bladzijden: 200
  Trefwoorden:   dinand;guusje;innerlijke kracht;lucy woesthoff;sisterhood;sisters;vrouw zijn