Tuinieren met Monty Don

het handboek voor alle tuiniers

EAN:  9789000381838
Publicatiedatum:   02-08-2022
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  440

   Deze titel wordt herdrukt

Het tuinhandboek van Monty Don van Gardener’s World

Het vuistdikke Tuinieren met Monty Don is een buitengewoon compleet boek over tuinieren. In dit boek behandelt de beroemde tuinman Monty Don de basisprincipes van organisch tuinieren. Hij deelt zijn kennis, adviezen en passie en vertelt je op zijn eigen weloverwogen manier hoe je anno 2022 je tuin duurzaam kunt bewerken.

Met aandacht voor de structuur van je tuin (zoals het ontwerp, de bomen, gazons en waterelementen), de basiskennis van tuinieren (zoals grondbewerking, bemesting, onkruid, gereedschappen), diverse soorten tuinen (zoals bijvoorbeeld een natuurtuin, boomgaard of kruidentuin), planten (met onder andere vaste planten, bollen en struiken) en groente-, fruit- en kruidentuinen. Een heerlijk naslagwerk waar je levenslang plezier aan hebt!
 

 • Monyy's meesterwerk: dit complete handboek wil iedere tuinier in huis hebben
 • Prachtige foto's en heldere persoonijke teksten
 • Alle aspecten van het tuinieren komen aan bod
 • Vertaling van de herziene en geactualiseerde editie van de everseller The complete gardener

Monty Don is al 18 jaar de geliefde presentator van Gardener’s World op de BBC, en hierdoor de beroemdste tuinman ter wereld. Voor de camera legt Monty rustig en duidelijk uit wat hij zoal in zijn tuin Longmeadow doet. Het resultaat zie je regelmatig terugkomen in de serie. Het gaat dus om echt tuinieren, in tegenstelling tot veel televisieprogramma’s waarbij de sponsor bepaalt wat er in beeld komt.

Met zijn passie voor tuinieren inspireert Monty Don zeer veel tuiniers. Dat doet hij ook via de vele tuinboeken die hij inmiddels heeft gemaakt. Zijn praktische tuintips en inspirerende creaties zijn geschikt voor grote en voor kleine tuinen, voor beginners en voor gevorderden.

  EAN: 9789000381838
  Auteur: 
  Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
  Publicatiedatum:   02-08-2022
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 220 mm
  Breedte: 262 mm
  Dikte: 41 mm
  Gewicht: 1754 gr
  Voorraad: Deze titel wordt herdrukt
  Bladzijden: 440
  Trefwoorden:   gardener's world;monty don;organisch tuinieren;tuinboek;tuinieren;tuinontwerp;tuinplanten