De webwinkel van uw eigen boekhandel in Boxmeer

Marieke's pluktuin


Nederlands | 22-04-2022 | 192 pagina's

9789000382101

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 32,99


 Van Dinter boeken

   Leverbaar bij onze leverancier
Tekst achterflap

Creëer je eigen pluktuin en geniet het hele jaar door van bloemcreaties.
 

Met een paar bloemen en takken uit de tuin kun je al sfeervolle boeketten en ander bloemwerk maken. In Marieke’s pluktuin geeft bloembindster Marieke Nolsen je inspiratie om plukbloemen, bessen en bladplanten in je eigen tuin te planten. Ze laat met aanstekelijk enthousiasme zien hoe je hiermee tuinachtig bloemwerk maakt in elk seizoen. Samen met Modeste Herwig beschrijft Marieke hoe je tuin [in] het hele jaar door een echte pluktuin wordt. Ook kijk je mee in de bordertuin en de kleurrijke pluktuin van Marieke bij haar woonhuis in de charmante Ossenstal op Landgoed Den Treek-Henschoten.

In Marieke’s pluktuin vind je ook een praktisch deel over het aanleggen van een pluktuin, het plukken en verzorgen van bloemen en over vazen en vaasjes, en enorm veel tips voor het schikken en verwerken van bloemen en voor het maken van decoratieve constructies van takken om de bloemen te steunen. Daarnaast bevat het boek een plukkalender op kleur en een tuinklusjeskalender.


  • Inspirerend én praktisch boek met heel veel foto’s van de hand.van Modeste Herwig
  • Prachtige combinatie van tuinboek, plantenboek en bloemschikboek
  • Voor beginners en gevorderden
  • Met de laatste trends in het bloemschikken maar ook tijdloos en klassiek vanwege het natuurljke karakter van het bloemwerk
     

Marieke Nolsen is gediplomeerd bloemist en heeft een grote passie voor tuinieren. Ze heeft zich gespecialiseerd in pluktuinen en geeft samen goed bezochte lezingen en workshops over dit onderwerp met Modeste Herwig, groenauteur, tuinfotograaf en beplantingsspecialist die al meer dan 45 tuinboeken op haar naam heeft staan.

Biografie

Marieke Nolsen is gediplomeerd bloemist en heeft een grote passie voor tuinieren. Ze heeft zich gespecialiseerd in pluktuinen en geeft samen goed bezochte lezingen en workshops over dit onderwerp met Modeste Herwig,


Details

EAN :9789000382101
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatie datum :  22-04-2022
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :287 mm
Breedte :207 mm
Dikte :25 mm
Gewicht :1064 gr
Status :Leverbaar bij onze leverancier
Aantal pagina's :192
Keywords :  bloemdecoraties;bloementuin;bloemschikken;modeste herwig;pluktuin