EAN:  9789000382378
Publicatiedatum:   07-04-2022
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Bladzijden:  240

  In ons centraal magazijn

Manifestatie journal: creëer jouw droomleven

In dit fraai uitgevoerde Manifestatie dagboek kun je jouw manifestatie proces bijhouden en jouw wensen en dromen noteren. Ontdek de ongekende mogelijkheden die jij kunt bereiken.

Willemijn Welten leert je in dit journal heldere en praktische stappen hoe je jouw droomleven kunt manifesteren. Zij weet welk proces je kunt doorlopen om te bereiken wat je wilt. Vind de moed om te kiezen, ontdek je kracht om er vervolgens voor te gaan en leer de signalen uit het Universum herkennen. Door middel van journalen en dagelijkse rituelen (meditatie, schrijven, wensen, concrete acties) helpt dit invulboek jou om ook jouw doelen te bereiken. Het prachtige design en de illustraties zijn van Mirjam de Ruiter.

 • Inclusief losse manifestatie kaart

Willemijn Welten (1986) werkte meer dan tien jaar voor financiële start-ups & corporaties tot ze besloot haar hart te volgen en manifestatie-teacher te worden. Ze woonde in Zuid-Amerika om zich te verdiepen in spirituele en sjamanistische principes en volgde een opleiding bij Gabrielle Bernstein. Terug in Rotterdam startte ze haar eigen onderneming waarmee ze iedereen wil leren hoe je je eigen leven kunt creëren.

Willemijn Welten (1986) is bestsellerauteur, ondernemer en dé manifestatie-expert van Nederland. Ze schreef de bestseller Manifesteren kun je leren, maakte twee kaartendecks en de populaire podcast: Wonderen Manifesteren. Na meerdere opleidingen in Zuid-Amerika en bij Gabrielle Bernstein in New York startte ze haar eigen onderneming waarmee ze iedereen leert hoe je je eigen leven kunt creëren.

Auteursfoto: © Stef Nagel

  EAN: 9789000382378
  Auteur: 
  Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
  Publicatiedatum:   07-04-2022
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 169 mm
  Breedte: 235 mm
  Dikte: 26 mm
  Gewicht: 798 gr
  Voorraad: In ons centraal magazijn
  Bladzijden: 240
  Trefwoorden:   ambitie;dagboek;dromen en doelen;invulboek;journal;manifesteren;manifesteren kun je leren;purpose;universum;visualisatie;visualiseren