De webwinkel van Van Dinter boeken Boxmeer

Handboek voor de moestuinier


Nederlands | 24-03-2023 | 224 pagina's

9789000386253

Hardback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 25,99

  In winkelwagentje
 Van Dinter boeken

   Leverbaar bij onze leverancier
Tekst achterflap

Geef de productiviteit van je moestuin een boost volgens de principes van biologisch tuinieren.

Huw Richards neemt je mee in zijn groentetuin en laat zien welke simpele en effectieve methodes hij zelf gebruikt. Stap voor stap legt hij uit hoe je eenvoudig een slim compostsysteem aanlegt, de diversiteit in planten verhoogt en optimaal gebruikmaakt van een kleine tuin. Ook zit het boek vol met snelle, makkelijke verbeteringen waarvan je direct het resultaat ziet.

In Handboek voor de moestuinier leer je hoe je de efficiëntie van je moestuin verbetert, problemen oplost en nieuwe technieken kunt uitproberen in harmonie met de natuur, met als resultaat een grotere oogst van heerlijke producten uit je eigen tuin.

Biografie

Huw Richards hielp zijn ouders al in de moestuin toen hij nog maar drie was. Op zijn twaalfde begon hij zijn eigen YouTubekanaal over moestuinieren: HuwsNursery. Hij heeft 650.000 volgers op YouTube, meer dan 100.000 op Instagram en ruim 90.000 op Facebook. In 2020 is hij de Abundance Academy gestart, waar hij online cursussen geeft over het verbeteren van de productiviteit van de moestuin. Hij brengt mensen opnieuw in contact met het voedsel dat ze eten. Zo moedigt hij ze aan om groenten zelf te gaan verbouwen waar dat kan: op een vensterbank, in een tuin of op een akker. Ook spant hij zich in om de volgende generatie moestuiniers te inspireren. Hij hoopt dat scholen wereldwijd tuinieren zullen omarmen als een manier om te leren en bewustwording over voeding te creëren.

Details

EAN (ISBN) :9789000386253
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatiedatum :  24-03-2023
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :241 mm
Breedte :202 mm
Dikte :24 mm
Gewicht :834 gr
Voorraad :Leverbaar bij onze leverancier
Bladzijden :224
Trefwoorden :  duurzaam;ecologisch;ecologisch tuinieren;groente kweken;groenten;kruiden;moestuin;moestuinieren;natuur;organisch;organisch tuinieren;stap voor stap;tuin